Opgemaakt oktober 2015

Het is weer tijd voor een opgemaakt video! Ik heb afgelopen maand mijn stash opgeruimd en daar ontdekte ik dat er ook een aantal producten niet meer goed waren, dus die heb ik weggegooid en laat ik dan ook zien in de opgemaakt video van dit keer. Daarnaast maakte ik heel erg veel op! Kijk je mee?

Wat heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

You may also like

12 reacties

  1. Snap helemaal dat je sommige producten maar voor de zekerheid weg gooit! Heb ik laatst ook gedaan toen ik m’n badkamerkastje opruimde 🙂
    Ziaja vind ik echt een heel fijn merk, kocht afgelopen zomer in Polen (daar vind je het overal) een fijne dagcreme en maskertjes 🙂

  2. Leuke video! En wat heb je een boel fijne producten opgemaakt! Begrijpelijk dat je wat producten hebt weg gegooid! Lijkt me maar niks die gekke geurtjes!

  3. Ik heb ook al een paar keer iets moeten weggooien… Ergens is het jammer, maar ik laat ze ook liever niet als kast opvulling staan! :p Ik heb ook vorige maand de bubblegum lipscrub opgemaakt, echt mijn favoriet! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *