Opgemaakt oktober 2016

Ik probeer weer een beetje op schema te zitten qua video’s en het was weer hoogtijd voor een opgemaakt video, dus heb ik deze vandaag voor jullie klaar staan. Eerlijk is eerlijk: het is niet superveel, maar soms heb je van die maanden er tussen zitten. Kijk je mee naar mijn opgemaakt video van oktober?

Ik probeer de laatste tijd de artikelen waarin ik mijn video’s plaats interessanter te maken, ook voor als je juist niet zo van de video bent. Bij mijn video’s over boeken lukt dat tot nu toe prima, al zeg ik het zelf, en bij een look zou dit ook prima lukken (alleen heb ik de laatste tijd maar weinig tijd om looks te filmen). Nu zit ik alleen nog een beetje met mijn opgemaakt en favorieten video’s.

Het is namelijk erg lastig om iets te vermelden dat specifiek over de opgemaakte/favoriete producten gaat zonder dusdanig veel te zeggen dat de video overbodig wordt en dat wil ik niet. Natuurlijk is het goed om de keuze te hebben tussen video en een artikel, maar persoonlijk heb ik momenteel vooral voor ogen om video en geschreven tekst elkaar te laten versterken en aanvullen.

Bij de favorieten en opgemaakt video’s vind ik dit zoals ik al aangaf lastig. Toch vind ik het zeker wel leuk om deze video’s te maken en ik vind het ook leuk om te zien dat ze over het algemeen relatief goed bekeken worden en er nog altijd enthousiast op gereageerd wordt. Wel vraag ik mij af of jullie niet liever de opgemaakt en favorieten samen zouden willen zien in één video in plaats van twee?

Ik maak immers maar één video per week en dat er van de vier per maand al twee onder opgemaakt/favorieten vallen vind ik best veel. Daar komt mijn nieuwe boekenrubriek ook al bij en op die manier blijft er weinig plek over voor wat anders. Dat is op zich natuurlijk niet erg, maar ik kan mij voorstellen dat een dusdanig korte video als die van vandaag net zo goed samen kan worden gevoegd met de favorieten van afgelopen maand, maar misschien vinden jullie het ook juist wel prettig om dit soort hele korte video’s te zien.

Maar daar wil ik dus jullie mening over hebben. Wat heeft jouw voorkeur? Twee korte video’s of toch liever één die dan in sommige gevallen toch best lang kan zijn? Laat het zeker even weten!

You may also like

3 reacties

  1. Op zich vind ik het niet erg om favorieten en opgemaakt video’s bij elkaar te zien. 🙂 Ik kijk wel meer opgemaakt dan favorieten video’s bij anderen, maar dan kan je nog altijd doorklikken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *