Opgemaakt September 2014

Zoals elke maand heb ik ook dit keer weer een opgemaakt video. Het is dit keer een vrij korte video geworden, maar alsnog heb ik aardig wat opgemaakt. Kijk je mee?

Wat heb jij de afgelopen maand allemaal opgemaakt?

You may also like

20 reacties

  1. Oehlala de kanaal douchegel lijkt mij heerlijk, ik ken de geur (nog) niet, maar lijkt mij ideaal voor het najaar! De Micellair water van Nivea lijkt mij ook erg fijn, die moet ik ook nog eens aanschaffen!

  2. De one cinnamon night douchegel lijkt me echt super!!! <3 Treacle moon heeft allemaal heerlijke douchgels, het product van nivea lijkt me ook fijn!

  3. Leuke video weer! Ik had hem gister op Youtube alweer bekeken. Ik vind de cinnamon showergel van Treacle moon ook heerlijk. Gelukkig is die van mij nog lang niet op, is een van mijn grote favorieten momenteel.

  4. Oeeeh, yes weer een opgemaakt filmpje! De Deo van Dove heb ik toevallig ook net op, wat een frisse deo! De Micellair water van Nivea lijkt me erg fijn, staat op mijn wishlist!

  5. Hele fijne producten zitten ertussen! Binnenkort ga ik weer naar Duitsland en dan ga ik zeker even snuffen aan de Cinnamon Nights geur van Treacle Moon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *