Opgemaakt september 2016

Het is weer tijd voor een opgemaakt video. Dit keer is hij relatief laat, omdat het mij de afgelopen maand helaas niet gelukt is om elke week een video te uploaden. Hopelijk gaat dat in oktober wat beter! Behalve opgemaakte producten, heb ik vandaag ook een rant over kiezen voor jezelf.

Ik moet zeggen dat ik de opgemaakte producten van dit keer vrij gevarieerd vind. Nu heb ik ook wel echt een groot gat in mijn stash geslagen qua dat er veel dingen op zijn gegaan en ik nog niet meteen wat nieuws heb gekocht. Dit komt simpelweg door tijd/energiegebrek. Als ik de hele week stage en uni heb gehad, ben ik in het weekend vaak niet zo energiek. Daar baal ik wel van, zeker omdat ik doordeweeks dus geen tijd heb. Qua shoppen is het wel goed voor mijn bankrekening haha, maar er zijn ook een heleboel dingen die er gewoon onder leiden dat ik momenteel weinig tijd heb, zoals het huishouden en mijn shopgedrag.

Je ziet natuurlijk best nog wel ontspannende activiteiten bij mij voorbij komen (lezen of gamen bijvoorbeeld) en sommige mensen vind het bijzonder dat ik daar tijd voor maak. Nu zit dat heel simpel: ik weet van mijzelf heel goed dat ik tijd nodig heb om te kunnen ontspannen. Zeker als ik het heel druk heb lukt het gewoon niet heel snel (dan is mijn hoofd nog te druk met andere dingen) en als ik te weinig ontspanning kan pakken voel ik mij gewoon niet fijn. Dan krijg ik last van lichamelijke klachten (vooral hoofdpijn en buikpijn) en krijg ik ook sneller een gevoel van stress. Misschien dat sommigen nu denken van: ja, maar dat heb ik altijd, dat hoort erbij. Nou, ik ben het daar niet mee eens; er zijn grenzen. Ik doe graag mijn best voor alles waar ik mee bezig ben en weet dat ik beter kan presteren wanneer ik mij goed voel en ik ben dan ook gewoon veel vrolijker en gezelliger.

Oeps, dit is een beetje een lang verhaal geworden voor bij een simpele opgemaakt video, maar ik wilde dit wel even kwijt.

Hoe denk jij hierover?

You may also like

11 reacties

 1. Hmm, Frosted Plum is zo’n heerlijke geur! Ik ben ook door mijn voorraadje heen van deze lijn 🙁 Binnenkort is het december en is het weer verkrijgbaar, yeah!
  Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar de geur van Rituals. Deze lijn ken ik namelijk nog niet.

 2. Het is heel belangrijk om goed te ontspannen hoor dus daar ook vooral tijd voor blijven vrij maken. Rituals is altijd goed en de Herbal Essence vind ik ook altijd zo lekker ruiken 🙂 ik heb daar nog 1 setje van staan had ik vorige keer bij de DM meegenomen.

 3. Ik moet ook altijd wel tijd voor mezelf vrij maken, al vergeet ik dat ook wel eens. Hoofdpijn en rugklachten zijn voor mij inderdaad dagelijkse kost! 🙂
  Die douchegel van The Body Shop begint bij mij ook halfweg te raken en die droogshampoo van Batiste is ook mijn favoriet!
  Mijn lipscrub krijg ik ook nooit op voor de datum! 🙂

 4. Dat is idd jammer dat sommige soort video’s je niet kunt vooruit werken. Je hebt wel weer veel opgemaakt. De batishe droog shampoo in deze geur heb ik ook en ik vind hem niet zo lekker ruiken. De look in deze video vind ik erg mooi trouwens.

 5. Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt! De Frosted Plum showergel vind ik ook heerlijk. Momenteel gebruik ik de body butter in deze geur. De body cream van Rituals is hier ook een favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *