Opgemaakt van mei 2017

De maand is mei is alweer voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe opgemaakt video. Dit keer maakte ik onder andere een heleboel producten van Etos op en ook verder maakte ik weer flink wat op. Kijk je mee naar mijn opgemaakt van mei 2017?

Opgemaakt van mei 2017

Zoals ik al aangaf, heb ik best veel opgemaakt deze maand. Dat is altijd wel leuk om te zien vind ik. Jullie hopelijk ook!

De belichting vind ik in deze video jammer genoeg niet optimaal, maar ik hoop dat de video van volgende week er weer wat beter uit zal zien. Ik moest even wachten, maar ik hoop dat ik wanneer deze video online staat, ik ook de volgende video op heb kunnen nemen. Dat is namelijk een TBR video, alleen was er één boek nog niet binnen dat ik wel heel graag wil gaan lezen deze maand. Of dat ook echt gaat lukken moet ik nog zien; juni is de maand van de deadlines en dat hakt er aardig in moet ik zeggen. Des te belangrijker is het dan eigenlijk ook dat ik juist mijn ontspanning pak en lezen vind ik daarvoor heerlijk.

Wat zit er in jouw opgemaakt van mei?

You may also like

4 reacties

  1. Onder het motto ‘beter laat dan nooit’ heb ik vandaag pas de tijd gevonden om je video te bekijken! 🙂 Ik vind opgemaakt artikels en video’s altijd erg leuk om te kijken. Ik heb ook de NYX Concealer en verder gebruik ik er vaak van Catrice of Essence 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *