Opruimen nagellakstash

Ik ben mij er al een tijdje van bewust dat ik nodig mijn stash op moet ruimen en laatst ben ik eindelijk eraan begonnen door mijn nagellak op te ruimen. Pak er een kopje thee en wat lekkers bij, want het is een lange video! Kijk je mee?

Wanneer heb jij voor het laatst je nagellak opgeruimd?

You may also like

24 reacties

  1. Wat een lang filmpje, maar wel leuk om naar te kijken. Wat heb je een diverse merken nagellakjes zeg. Tot nu toe past mijn stash nog in de toegewezen ruimte, dus ik hoef ik het nog niet uit te dunnen.

  2. Heel erg leuk om te zien! Dat de nagellak van Essence er zo gek uit gaat zien zoals bij jou de groene kleur heb ik ook heel snel. Normaal schud ik de nagellak nooit, maar bij deze wel als ze er zo uitzien. De meeste zijn daarna dan ook weer prima te gebruiken. Ik moet ook nodig weer eens mijn stash opruimen, maar ik zie er zo tegenop met alle lakjes die ik heb haha.

  3. Ik heb ook best veel lakjes, maar eigenlijk zijn er niet zo heel veel oude ofzo bij… En ik kan altijd zo moeilijk afscheid nemen van dingen! :p

  4. Ik moet dat ook nodig doen. Ik ga eind maart op mezelf en het zou handig zijn als ik niet al die nagellak mee hoefde te nemen. Je gebruikt er uiteindelijk zo weinig. Toch doet het wel zeer. Stel je voor dat je ze op een dag nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *