Orly Nail Lacquer Meringue

In mijn laatste VIP Box vond ik onder andere een Orly Nail Lacquer Meringue. Aangezien ik nagellak altijd leuk vind om te krijgen vond ik dit meteen erg leuk. Daarnaast had ik nog niet een kleur als Meringue. Vandaag laat ik jullie weten of ik het lakje ook op mijn nagels zo leuk vind. Lees snel verder! Orly Meringue zit in een vrij groot flesje met een inhoud van maar liefst 18 ml. Ik durf wel te zeggen dat de meeste mensen een lakje met zoveel inhoud niet op zullen krijgen. Zelf gaat mij dat denk ik ook niet lukken, maar dat vind ik niet zo erg omdat ik daar wel aan gewend ben; nagellak is iets dat ik over het algemeen niet zo snel opmaak.

Orly Nail Lacquer Meringue

De kleur vind ik erg gaaf zo in  het flesje. Een mooie lichte kleur met een soort regenboog kleurtjes die door de lak heen te lijken te schijnen als de zon erop schijnt. Laten we snel overgaan naar de swatches.

OrlyMeringue Swatches

De kleur blijf ik mooi vinden, maar ik heb desondanks toch ook minpunten ontdekt aan dit lakje. Zoals je op de foto’s hierboven wellicht wel kunt zien is de dekking niet perfect op mijn nagels. Nee, ik heb niet twee laagjes aangebracht hier. Ik heb maar liefst 3 laagjes aangebracht en hoewel ik dat normaal nooit doe bij nagellakswatches vond ik de dekking zo slecht bij 2 lagen dat ik me wel gedwongen voelde om er nog één aan te brengen. Met 3 lagen is hij dus bijna goed qua dekking, maar ik denk dat je voor een perfecte dekking maar liefst 4 lagen nodig hebt. Dat vind ik persoonlijk echt teveel. Nu is een lichte kleur als Meringue natuurlijk ook wel echt een kleurtje dat vaak wat lastiger dekkend te krijgen is, maar desondanks had ik wel iets meer verwacht van dit lakje. De houdbaarheid is trouwens wel prima; het lakje blijft zo’n 4 tot 5 dagen mooi op mijn nagels.

Orly Nail Lacquer Meringue kost volgens VIP BOxd €5,95. Ik kan dit precieze kleurtje echter niet meer vinden in webshops die Orly verkopen zoals Beautybay en John Beerens.

Wat vind jij van Orly Nail Lacquer Meringue?

You may also like

35 reacties

  1. Ondanks dat de dekking niet helemaal top is vind ik het wel een ontzettend mooi kleurtje. Ik had een paarse in mijn vipbox zitten maar de kleur die jij hebt vind ik veel mooier!

  2. hm, ik vind de kleur erg melkig moet ik zeggen. Weet nog niet helemaal of ik het mooi vind – maar lelijk vind ik het ook niet. Jammer dat het niet zo dekkend is!!

  3. Het is een mooie schelpkleur en het staat jou zeker beter dan het bij mijn huidskleur zou staan. Wel jammer van de dekking, maar dan weet je dat ook weer over dit nagellakmerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *