Outfit inspiratie voor kerst

Voor mijn gevoel is het al bijna zover: het is al bijna kerst. Ik kijk er al ontzettend naar uit, omdat ik kerst altijd associeer met gezellig samen (binnen, want buiten is het te koud) zijn, lekker eten, cadeautjes én vakantie. Naast het gezellige deel kijk ik misschien nog wel het meest uit naar het feit dat ik dan vakantie heb. Maar wat doe je nu eigenlijk aan met kerst? Voor vandaag heb ik voor jullie een aantal outfits bedacht ter inspiratie! Afhankelijk van hoe je kerst viert, heb ik een aantal outfits samengesteld, namelijk een outfit voor als je ergens fancy gaat dineren, een outfit voor als je thuis met familie het kerstdiner hebt en een outfit voor als je met alleen je gezin of vrienden gaat eten in een informele setting. Zelf denk ik dat het bij ons op de kerstdagen zelf informeel wordt, aangezien mijn vriend en ik dat vorig jaar ook hebben gedaan en het idee van lekker ontspannen en niks moeten met kerst ook wel heel fijn vonden. Het weekend voor kerst gaan we het waarschijnlijk met zijn familie vieren en daarvoor wil ik me dan toch nét ietsjes netter kleden. Kijk snel mee naar de outfits die ik ter inspiratie heb samengesteld!

Laten we beginnen met de outfit voor het fancy kerstdiner:

Outfit voor het fancy kerstdiner

Het voorbeeld hierboven geeft aan dat een nette outfit niet duur hoeft te zijn en dat is natuurlijk wel heel fijn als je al vrij veel uit hebt gegeven aan kerstcadeautjes.

Outfit voor het familiediner

Deze outfit is net als de eerste vrij  netjes, alleen heb je bij deze outfit niet per se een tas nodig; als je bij familie thuis eet maakt dit namelijk niet zo heel veel uit, omdat je dan je spullen wel ergens kwijt kan. Als je wel graag een tasje mee wilt nemen, is de tas van outfit 1 natuurlijk ook prima.

Informal Christmas Outfit

Als je even geen verplichtingen hebt tijdens kerst, is het natuurlijk fijn om een lekkere, comfy outfit aan te doen. Hierbij gaat het er vooral om dat je goed kunt relaxen in je outfit en sieraden zijn niet per se een must. Je kunt als je liever geen jurkjes draagt zelfs een onesie aan doen en lekker chillen onder de kerstboom.

Dit was mijn outfit inspiratie alweer! Wat vind jij de leukste outfit?

You may also like

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *