Outfits met items van Miss Etam

Laatst kreeg ik weer een leuk bericht van Miss Etam met de vraag of ik nog een keer wat uit wilde zoeken in hun webshop. Natuurlijk wilde ik dat wel! De items die ik heb uitgekozen zijn inmiddels binnen en vandaag laat ik je ze zien door middel van outfitfoto’s. Kijk je mee?

Ik heb drie outfits samengesteld met items van Miss Etam. Twee met een zwart jurkje en één met een vestje dat ik erg mooi vond van kleur. Laten we beginnen met het vestje dat ik uitkoos.

Miss Etam collage rood vest

Ik ging voor dit rode vest, omdat ik de kleur erg mooi vond en in het echt is dat mij zeker niet tegengevallen. Het is een fijn basic vest. Ik heb een S en de mouwen zijn mij wel een beetje aan de lange kant, maar als het wat kouder is vind ik dat alleen maar handig, omdat ik mijn handen dan in mijn mouwen kan verstoppen. Het vest kost €17,99.

Miss Etam collage jurk kant

Het tweede item dat ik uitkoos was dit zwarte jurkje met kant. Ik moet zeggen dat hij mij eigenlijk iets te lang valt; hij valt tot over mijn knieën, maar dat zal te maken hebben met het feit dat ik vrij klein ben. Om hem wat meer naar mijn lengte te maken, laat ik er waarschijnlijk een stukje afhalen en dan is hij helemaal perfect. Deze jurk is nu afgeprijsd van €79,99 naar €37,50.

Miss Etam black dress collage

Tot slot koos ik voor een zwart jurkje uit de Kort collectie (die is eigenlijk voor vrouwen tussen de 157-164 cm, maar met mijn 165, vond ik dit ook wel bij mij passen). Links zie je het volledige jurkje en rechts van iets dichterbij, want de stof heeft een heel gaaf patroontje. Dat maakt het jurkje meteen iets stoerder. Dit jurkje is nu afgeprijsd van €39,99 naar €25,- maar hij is terwijl ik dit schrijf al wel uitverkocht in maat S en M (ik draag trouwens bij alle items een S). Misschien dat hij nog terugkomt, maar dat durf ik niet te zeggen.

Zo, dit waren de items die ik heb uitgekozen bij Miss Etam alweer. Ik wil Miss Etam graag bedanken voor de leuke items!

Shop jij graag bij Miss Etam?

You may also like

45 reacties

  1. Ik vind de laaste wel leuk, heb t alleen niet zo erg op Miss Etam, beetje duffe kleding soms. Niet mijn ding, maar deze outfits vind ik nog wel leuk, ook voor een feestgelegenheid ofzo!

  2. Wat een leuke items heb je uitgekozen meid! Persoonlijk vind ik ze wel wat aan de grote kant voor je, ik houd zelf wat meer van kleding die nauw aansluiten zodat ze je figuur ook mooi benadrukken, want je hebt toch echt wel een mooi figuur wat gezien mag worden!

    1. Het klopt, ze zijn niet superaansluitend, dat is sowieso heel lastig te vinden bij mij, ik ben vaak te klein haha! Dank je wel, dat vind ik een lief compliment! 🙂

  3. Ik vind die jurkjes heel leuk! Toevallig zat ik gister bij Miss Etam te kijken. Alleen had ik haast dus ik moest snel weg. Ze hadden wel wat leuks daar! Ik ga snel weer terug!

  4. Ik vind het laatste jurkje echt heel mooi. Echt een typische little black dress. Ik kijk eigenlijk nooit bij Miss Etam, moet ik zeker een keer gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *