Palladio Baked Eyeshadow Passion Plum

Er lag werkelijk al maandenlang een Palladio oogschaduw in mijn review bakje, maar ik pakte hem er op de een of andere manier elke keer niet bij. Inmiddels heb ik dat wel gedaan en vandaag lees je mijn review van de Palladio Baked Eyeshadow in Passion Plum! 

De reden dat ik Passion Plum niet eerder heb gereviewd is dat ik niet zo’n fan ben van mono-oogschaduws en daarom sneller een oogschaduwpalette dan een mono uit mijn review bakje pak. Toch vond ik de kleur van Passion Plum wel meteen heel mooi!

Palladio Baked Eyeshadow Passion Plum

Heel makkelijk om te fotograferen is dit product niet, zoals je op de foto hierboven wel kunt zien. Alles weerspiegelt nogal in de deksel. Eigenlijk vond ik deze foto niet mooi genoeg om te plaatsen, maar voor de volledigheid heb ik dit toch maar wel gedaan.

Palladio Baked Eyeshadow Passion Plum open

Deze foto vind ik al een stuk beter. Hier heb ik de oogschaduw geopend. De verpakking vind ik zo nog steeds niet heel mooi, aangezien die naar mijn smaak wel erg simpel is, maar de kleur springt er wel goed uit.

Palladio Baked Eyeshadow Passion Plum label

Ondanks de erg simpele verpakking, heeft de oogschaduw wel een naam en dat vind ik een fijn pluspunt.

Palladio Baked Eyeshadow Passion Plum shadow close-up

Zoals je al wel kunt merken vind ik de kleur Passion Plum erg mooi. Toch was ik in het begin nog minder enthousiast dan bij de meeste mono’s. Dit is namelijk een gebakken oogschaduw en als er iets is wat ik niet fijn vind is dat het wel (oké, misschien om cream oogschaduw na, want dat vind ik nog minder handig). Ik ben echt heel erg van de vaste poederoogschaduw.

In verband met de houdbaarheid van Passion Plum heb ik trouwens besloten om hem niet vochtig te testen maar alleen droog aan te brengen. De intensiteit kan hierdoor minder zijn dan wanneer je de oogschaduw wel vochtig maakt, maar persoonlijk heeft droog aanbrengen echt mijn voorkeur.

Palladio Baked Eyeshadow Passion Plum swatch

Hierboven zie je de swatch van de oogschaduw. Het pigment ziet er oké uit. Het had naar mijn mening nog wel iets sterker gekund, maar voor een baked product vind ik dit er netjes uitzien, aangezien ik hem dus droog heb aangebracht. De oogschaduw voelt trouwens echt zijdezacht aan.

Palladio Baked Eyeshadow Passion Plum close-up closed eye

Op de foto hierboven zie je hoe ik Passion Plum op mijn ooglid heb aangebracht. Ik heb hem echt voorzichtig deppend aangebracht en de kleur was zo redelijk goed op te bouwen. Een beetje fallout had ik wel, maar dat was zo weg te krijgen met een kwast. Ik heb trouwens in mijn crease de kleur Shadowy Lady van MAC en als highlighter Spoonful of Sugar van MAC gebruikt.

Palladio Baked Eyeshadow Passion Plum full-face look

Full-face met de look. Ik vind het een geslaagde look, maar ik ben dan ook gek op paars op mijn ogen. Zo op mijn ooglid ziet het pigment er stiekem een stukje beter uit dan bij de swatch, wat komt doordat het pigment vrij makkelijk op te bouwen is. Nat zal dit ongetwijfeld een knallender effect geven, maar aangezien dat de houdbaarheid van de oogschaduw zal verkorten doe ik dat liever niet.

Zo over het geheel genomen ben ik tevreden met Palladio Baked Eyeshadow Passion Plum, maar uit mijzelf zal ik hem niet snel kopen omdat het een mono-oogschaduw is en dat gewoon niet zo mijn ding is. Ik schat dat deze oogschaduw zo’n €6,95 zal kosten, aangezien een blush van hetzelfde merk ook die prijs heeft en dit producten met ongeveer dezelfde grootte zijn, maar ik kan deze Passion Plum nergens vinden. Wel verkoopt Boozyshop andere producten van Palladio waaronder oogschaduwquattro’s die €7,95 kosten.

Wat vind jij van Palladio Baked Eyeshadow Passion Plum?

You may also like

37 reacties

  1. Oh, zo vervelend..! Producten die zo flink glanzen en glimmen dat je ze niet goed op de foto krijgt. Balen hè? Maar, je foto’s zijn mooi geworden, hoor!

    Wat een vrolijk kleurtje! Helemaal ‘herfst-proof’:-)

  2. De foto met deksel is meer dan goed genoeg om te publiceren 🙂 Weerkaatsende dingen zijn moeilijk om te fotograferen, hé. Maar het doosje en de kleur zijn nog steeds heel duidelijk! Ik vind het ook een heel mooie kleur. Perfect voor tijdens de herfst.

  3. Hele mooie kleur, als ik een oogschaduwmono heb moet het wel een hele mooie zijn mocht ik hem willen. Het staat jouw heel erg leuk, maar bij mij staat het denk ik niet zo mooi. Toch een hele leuke review!

  4. ziet er goed uit meid ik denk als jij je haar een slag donkerder zal verven en je wenkbrauwen ook dat je echt een totaal andere blik krijgt en dat de make-up je totaal anders zal staan! dan springt het paars er nog meer uit met die mooie blauwe ogen van je! liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *