Perfect Touch Lipstick 05

In de goodiebag die ik bij de Beautygloss Party kreeg zat een lipstick van het merk Perfect Touch, het eigen merk make-up van de Big Bazar. Ik kende dit merk nog niet en was daarom erg benieuwd naar de kwaliteit in verhouding met de kleine prijs die je voor de lipstick betaald, dus heb ik hem voor jullie getest!

Qua uiterlijk vind ik de lipstick er, als ik heel eerlijk ben, een beetje goedkoop uitzien. De verpakking is simpel en ik heb zo’n vermoeden dat de tekst op dop er nog wel eens snel af zou kunnen slijten. Dit zegt nog niet meteen wat over de kwaliteit van de lipstick zelf natuurlijk, dus ik had hoop dat die wel goed zou zijn.

Perfect Touch Lipstick 05

Wat ik wel erg handig vind aan de verpakking, is dat je de kleur van de lipstick al kunt zien zonder dat je de dop van de lipstick af moet halen.

Perfect Touch Lipstick 05 ingredients

De ingedriënten van de lipstick en het nummer. Ik vind het jammer dat de lipstick geen naam heeft, maar bij een budgetmerk als Perfect Touch kan ik dit wel door de vingers zien.

Perfect Touch Lipstick 05 open

Bij het openen van de lipstick merk ik dat de huls wel echt goedkoop aanvoelt. Het draait nét niet helemaal lekker, iets te los voor mijn gevoel. De kleur vind ik er wel erg gaaf uitzien. Laten we snel gaan kijken of deze het op de swatches ook goed doet!

Perfect Touch Lipstick 05 swatch

De swatch ziet er netjes uit. De pigmentatie had iets beter gekund nog, maar de kleur is zeker wel goed zichtbaar.

Perfect Touch Lipstick 05 closeup lips

Hier zie je een close-up van de lipstick op mijn lippen. Het glansje is vrij metallic, maar ook weer niet té, vind ik. Ik moest de lipstick trouwens wel echt voorzichtig opbouwen om deze dekking te bereiken op mijn gepigmenteerde lippen.Perfect Touch Lipstick 05 fullface

De kleur vind ik wel erg mooi, het is niet een hele standaardkleur en de finish is ook niet zo heel standaard. De Perfect Touch Lipstick 05 overleeft een drankje wel, maar na een maaltijd moet je hem wel bijwerken. Hoewel ik niet zo’n fan ben van de verpakking, moet ik zeggen dat ik de lipstick zelf zo gek nog niet vind! Het is natuurlijk geen MAC kwaliteit, maar de lipstick doet zijn werk prima. Ik denk dat dit voor dames die niet zo veel uit willen geven aan lipstick zeker eens hiernaar moeten gaan kijken bij de Big Bazar. De Perfect Touch Lipsticks zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en kosten €0,99 per stuk, wat echt geen geld is.

Wat vind jij van de Perfect Touch Lipstick 05?

You may also like

18 reacties

  1. Ik vind het het geld eerlijk gezegd niet waard. Een metallic finish vind ik persoonlijk verschrikkelijk, en de kleur is niet echt voor mij. Doe er dan 2 euro bij en ‘investeer’ in een Catrice lipstick!

    1. Zelf had ik hem denk ik ook niet zo snel gekocht, maar ieder zijn ding natuurlijk 🙂 De lipsticks van Catrice vind ik ook wel fijn, maar MAC is toch mijn favoriete merk voor lipsticks 🙂

  2. De kleur van de lipstick vindt ik niet echt zo mooi, eerlijk gezegd. Zelf heb ik twee lipliners van dit merk en die zijn wel erg fijn en mooi! En blijven ook nog eens goed zitten, zeker een aanrader!

  3. Een tijdje terug heb ik een knalroze lipstick aangeschaft van dit merk, best wel een mooie kleur en niet echt een heel slechte kwaliteit…maar toch draag ik hem best weinig…achteraf best wel een beetje zonde geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *