Persoonlijke update augustus 2014 #1

Vandaag is het tijd voor de eerste persoonlijke update van augustus. Ook dit keer heb ik vooral leuke dingen te vertellen. Lees snel verder voor een update van mijn leven! 

Persoonlijk

Morgen is de vakantie van mijn vriend alweer voorbij, maar we hebben twee geweldige weken gehad. Zo zijn we onder andere naar de Zwarte Cross geweest ( een verslag daarvan staat inmiddels op mijn blog) en hebben we vooral lekker veel genoten van het weer en hebben we nog een paar leuke dingen gedaan. De komende weken hebben we onze weekenden trouwens ook al helemaal volgepland met leuke dingen.

Zwarte Cross Beautiliciousworld hoofdpodium

Helaas kreeg ik na de Zwarte Cross wel last van blaasonsteking (again, tss) en daar baalde ik heel erg van. Gelukkig heb ik ontdekt hoe ik de pijn zoveel mogelijk kan voorkomen (zonder pijnstillers!) en zette het niet zo erg door als de vorige keer. Ik heb gehoord van een vriendin die ook vaak last heeft van blaasontsteking dat als je het eenmaal hebt gehad de kans groot is dat je het vaker krijgt en dat is dus helaas ook zo. Ik denk dat ik trouwens nog een artikel ga schrijven over hoe ik de pijn heb kunnen beperken, omdat ik echt hoop dat ik hier andere dames mee kan helpen. Een belangrijk aspect daarbij is om heel alert te zijn, want als het eenmaal zover is en je al pijn hebt is het lastig om er heel snel van af te komen.

Persoonlijke update augustus 2014 #1
Met mijn meteen niet-werkende mobiel (toen ik nog dacht dat hij het wel deed) en mijn bestelling van Make-Up Musthaves

Gelukkig gaat het verder prima met mijn gezondheid, daar ben ik wel heel blij mee. Ook gaat het inmiddels weer goed met mijn financiën. Zoals je misschien wel hebt gezien in mijn laatste unboxing’s video, had ik een nieuwe mobiel gekocht en die deed het al meteen niet. Daarvan heb ik het geld nu teruggestort gekregen, wat ik erg fijn vind aangezien dat toch €255,- was. Ik heb trouwens inmiddels ook heel netjes een heel Oh So Special palette van Sleek gekregen van Make-Up Musthaves (in eerste instantie kwam mijn palette beschadigd aan en dat hebben ze heel netjes gratis voor mij opgelost).

Blog

Ik vind het een beetje nutteloos om dit keer een update te geven over hoe het met mijn opleiding gaat, aangezien ik momenteel vakantie heb en dus niks voor school doe. Vandaar dat ik maar meteen overga op een update van mijn blog. Het gaat zoals meestal supergoed met mijn blog en de bezoekersaantallen en volgers en abonnees stijgen nog steeds. Daar ben ik superdankbaar voor! Ik heb inmiddels al één van de twee winacties ter ere van mijn blogverjaardag gesloten en de winnares heeft haar pakketje ook al binnen, maar er loopt nog steeds één winactie. Hierbij kun je een W7 In The Nude palette en een W7 colour balm winnen, dus als je nog niet meedoet kan ik je zeker aanraden om nog mee te doen!

Winactie W7
Klik op de link in dit artikel om naar de winactie te gaan waarbij je twee W7 producten kunt winnen!

Dit is voor nu alles wat ik te melden heb!

Hoe is het met jou?

You may also like

28 reacties

 1. Leuk om te lezen alleen jammer van je blaasontsteking ik heb wel eens gehoord als je cranberry sap drink of van die cranberry “pillen” slik dat de kans op een blaasontsteking zal verminderen ( of het echt werk geen idee) xxx

 2. Wat goed dat je een nieuw palette kreeg! Idd, netjes. Ik had ook ooit eens een blaasontsteking en de pijn was zo erg dat ik op en zondagochtend op de spoed zat.. meteen medicatie meegekregen. Sindsdien heb ik het nooit meer gehad. Ik hoor van veel meiden dat ze er geen medicatie voor nemen en dat het dan terug komt dus misschien is het goed om volgende keer echt naar de dokter te gaan en er de gepaste medicatie voor te vragen…

  1. Wat vervelend zeg dat je het zo erg hebt gehad! Ik weet zelf nooit zo goed wat ik moet geloven van hoe de anti-biotica werkt; bij de één helpt het inderdaad, maar ik ken ook meiden die het zo vaak hebben gehad en het hielp alsnog niet. Zelf reageer ik vaak niet zo goed op de bijwerkingen en daarom slik ik nu liever natuurlijke medicatie. Alsnog bedankt voor de tip, ik zal het in mijn achterhoofd houden, maar hoop dat het niet nodig zal zijn 😉

 3. Ugh blaasontstekingen zijn the worst, heb er nog nooit een gehad (afkloppen) maar kan het me wel inbeelden. Geniet nog van de laatste vrije dagen van je vriend, je krijgt wel vaak kapotte spullen zo te horen en fijn dat alles voor de rest goed met je gaat.

 4. Leuke update! Wel erg verevelend van je blaasontsteking(en) 🙁 Geniet nog lekker van je vakantie en natuurlijk de volgeplande weekenden met je vriend.. Voor je het weet zitten we weer op school :s

 5. Fijn dat het allemaal zo goed gaat bij je, wel balen van de blaasontsteking. Ik heb hier in het verleden ook veel last van gehad maar de laatste jaren gaat het steeds beter. Fijn dat je ondertussen je geld terug hebt gekregen.

 6. Fijn om te lezen dat alles over het algemeen goed gaat! En gelukkig heb je het geld van die gsm teruggekregen, want dat was nogal een grote som 😮

 7. Wat balen van de blaasontsteking.. Ik heb het ooit wel eens gehad.. zo vervelend! En fijn om te horen dat het probleem met je GSM goed is opgelost :). Leuke update!

 8. Wat jammer van je blaasontsteking, hopelijk is het ondertussen al minder. Erg fijn om te lezen dat je voor de rest erg goed met je gaat en dat je leuke dingen heb gedaan 🙂

  xxx

 9. Leuke update 🙂 Vervelend van je blaasontsteking 🙁 Lijkt me echt pijnlijk! Fijn dat de centjes van je tel ook weer terug hebt, en dat het geregeld is met het Sleek pallet 🙂

 10. Vervelend, zeg, van die blaasontsteking! Wel fijn dat je een betere remedie ervoor gevonden hebt. Verder klinkt het heel goed! Nog gefeliciteerd, trouwens ^^ . Wel heel vervelend dat je nieuwe mobiel meteen al niet werkte! Raar, zeg!

  Xjes Femke

 11. Leuke update! Wat jammer dat je weer zo snel een blaasontsteking hebt gekregen.. hopelijk blijft het nu een tijd weg. Fijn dat het zo goed gaat met je blog 😀

 12. Oh help, een blaasontsteking, no fun! Heb het zelf ook al een paar keer gehad, een keer echt een hele zware, was dat afzien zeg. Maar ik ben blij dat het nu weer beter gaat en dat het voor de rest goed gaat 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *