Only You Pomegranate Passion Shower Cream

Laatst won ik een heel leuk beauty pakketje bij Romy met daarin onder andere een douchegel van het merk Only You. Dit merk kende ik vaag van de Ici Paris XL, maar ik had er nog nooit wat van geprobeerd. Tot nu dus. Vandaag deel ik mijn review met je! 

De verpakking vind ik ten eerste al best leuk. De flacon heeft een aparte vorm die je niet zo vaak tegenkomt, maar dat vind ik zelf juist wel heel leuk. Vooral de dop vind ik heel apart eruit zien. Ik  moet er trouwens ook bij zeggen dat ik wel een beetje moeite had met het openen van de flacon de eerste keer; de dop is wel een beetje stroef.

Only You Pomgegranate Passion moisturizing shower cream

De geur van de shower cream spreekt mij heel erg aan. De geur is zoet en fruitig, heerlijk voor onder de douche nu het alweer bijna zomer wordt. Waar ik in de winter graag voor wat zwaardere en meer foodie geuren ga, kan ik in de zomer echt genieten van zoete fruitgeuren die mij al meteen aan mijn favoriete zomercocktail doen denken. Deze douchegel heeft een zoete en fruitige granaatappelgeur.

Only You Pomegranata Passion moisturizing shower cream ingredients

Hierboven zie je de ingrediënten van de douchegel. Ik moest wel even zoeken om deze te vinden, aangezien ze onderop de fles staan op een sticker die je eerst open moet vouwen. Eigenlijk snap ik heel goed dat dit het geval is; op de flacon staat duidelijk dat het een moisturizing shower cream is, maar de ingrediënten lijken wat anders te zeggen. Zo zit er SLES in en zit er ook vrij veel parfum in de shower cream. Voor mij persoonlijk op zich niet zo erg, alleen vind ik dan niet dat er op de verpakking moet staan dat het een hydraterend product is.

Verder ben ik wel erg tevreden over deze shower cream. De geur is goed en hij schuimt lekker onder de douche, dus mij hoor je niet klagen. Daarnaast vind ik dat de geur een heerlijke, verfrissende werking heeft. Je komt echt verfrist onder de douche vandaan als je deze shower cream gebruikt hebt. De substantie is wel creamy, maar had gezien de naam wat mij betreft nog wel iets meer creamy mogen zijn. Al met al ben ik wel erg tevreden over dit product en zal ik hem met veel plezier gebruiken tot hij op is.

De prijs van de Only You Pomegranate Passion Shower Cream kon ik niet duidelijk weer vinden op de site van Ici Paris XL; er staat wel een Shower Cream in deze geur online maar die heeft een verpakking van 75 ml. Deze kleine verpakking kost €3,50 en aan de hand daarvan zou je verwacht dat mijn verpakking van 250 ml zo’n €11,66 zou kosten, maar er staat ook een bath & douchegel op met een inhoud van 400 ml die €7,95 kost dus wellicht dat die nu de verpakking is.

Wat vind jij van Only You Pomegranate Passion Shower Cream? Heb jij wel eens een shower cream van Only You geprobeerd?

You may also like

24 reacties

  1. De verpakking vind ik er leuk uitzien! Jammer dat de dop ietwat stroef opengaat. De geur lijkt me heerlijk fris 🙂 Tof dat je deze hebt gewonnen! Veel plezier ermee.

  2. Ik ken het merk niet maar zoals jij het omschrijft lijkt het me een hele fijne showergel. Voor mij maakt het persoonlijk niet uit of er SLS in zit.

  3. wat een leuke fles is dit! ik kende dit nog helemaal niet, leuk dat je er een review over hebt geschreven. de geur vind ik bij dit soort producten echt het belangrijkst

  4. Klinkt als een lekkere douchegel, vooral de geur die jij beschrijft spreekt mij ook wel aan. Wel stom dat hij zogenaamd hydraterend zou zijn.. Beetje misleidend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *