PRBB event & unboxing goodiebag

Laatst was ik aanwezig bij een event van PRBB en daar heb ik kennis mogen maken met een aantal merken die ik nog niet kende. Het was een mix tussen beauty, lifestyle en health en vandaag geef ik je via een fotoverslag een indruk van het event en unbox ik op video de goodiebag.

PRBB collage

Zoals jullie misschien al wel weten kan ik doordat ik zo druk ben met mijn scriptie jammer genoeg lang niet naar elk event waarvoor ik uitgenodigd ben heen, maar gelukkig kon ik het nu net zo inplannen dat het toch wel kon. Ik wist van tevoren niet echt wat ik moest verwachten, omdat er veel, voor mij onbekende merken, aanwezig zouden zijn, maar dat maakte mij des te nieuwsgieriger. De merken Sapje, Earth, Tranquini, Living Proof, Squalan en Rain waren aanwezig.

PRBB 1

De koelkast was goed gevuld met sapjes, water en Tranquini.

PRBB 2

PRBB 3

Qua eten en drinken was er genoeg keus met een heleboel hapjes en drankjes. Het meeste was ook nog eens gezond, wat goed bij het event paste, omdat veel van de merken toch bezig zijn met health.

PRBB 4

PRBB 5

Bij Squalan heb ik helaas niet het hele verhaal kunnen horen, omdat ik wat eerder weg moest, maar van wat ik heb gehoord is het een merk dat in al haar producten squalane stopt; een stof die van nature in de huid voorkomt. Baby’s hebben hier meer van en hoe ouder je wordt hoe minder je ervan hebt. De producten moeten helpen tegen van allerlei huidproblemen.

PRBB 7

PRBB 6

PRBB 9

Ook Earth was aanwezig en dit merk verkoopt water en doneert alle winst die ze maken om voor water te zorgen op plekken in de wereld waar geen schoon drinkwater is.

PRBB 10

Dit vat het eigenlijk wel mooi samen.

PRBB 8

PRBB 11

Een merk dat ik wel heel bijzonder vond is Rain. De vrouw die er namens dit merk was, was erg enthousiast en vertelde dat het merk eigenlijk ontwikkeld is om kinderen met kanker in Amerika te helpen. Uiteindelijk was dit zo’n succes dat het nu ook voor de “gewone” mens te koop is. Het klonk echt bijna magisch met alle goede eigenschappen die de producten hebben. Zo helpt het niet alleen om je beter te focussen, geeft het je meer energie en zorgt het er bij sporters voor dat de spieren sneller herstellen, maar helpt het ook tegen allerlei kwaaltjes en ziektes. Ook chronisch zieken schijnen hier baat bij te hebben. Ik moet zeggen dat het verhaal heel goed klinkt, maar dat ik toch eerst wil zien voordat ik het echt geloof, wat ook wel logisch is, dus ik ga binnenkort aan het testen.

Laten we nu overgaan op de unboxing van de goodiebag!

Ken jij één (of meerdere) van de merken die op het event waren al?

You may also like

14 reacties

  1. Wat een bijzondere merken en producten. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. En het concept van EARTH vind ik heel goed, dat wil ik echt wel steunen.

  2. Wat een gaaf event! En wat zitten er goede en mooie ideeën achter de producten. Je krijgt ook wel goed te eten op zo’n event zie ik. Heel erg leuk!

  3. Rain klinkt heel bijzonder. Het eten ziet er lekker uit en eigenlijk de hele look & feel van deze merken en event is prettig. EARTH ken ik niet en dit zou ik wel willen steunen.

  4. Wat leuk zeg, zoveel mooi nieuwe merken dat ik niet eens ken. Leuk over loodgieter opleiding! Veel producten heb je gekregen in de goodie bag. Veel plezier met het proberen.

  5. Wat een super leuk event! Ik vind het altijd heel mooi als er een verhaal achter een product zit. Ik ken van de merken alleen living proof en heb het ook gebruikt. Dit is alleen al een prachtig merk dus ik ben benieuwd naar de rest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *