Primark Beauty Blusher

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het ontzettend leuk vind dat de Primark een steeds uitgebreidere beauty afdeling krijgt. Bij mijn laatste bezoekje nam ik dan ook een beautyproduct mee, namelijk een blush, of zoals Primark het zelf noemt een blusher. Lees snel verder voor mijn review! 

Waarschijnlijk kent bijna iedereen de Primark inmiddels wel vanwege de kleine prijsjes die je daar betaald. Ook deze blush(er) was  niet zo prijzig; voor het fijne prijsje van €3,- nam ik hem mee. De verpakking sprak mij namelijk best wel aan en ik had nog nergens iets over dit product gelezen, dus ik was erg nieuwsgierig.

Primark Beauty Blusher

De verpakking ziet er misschien niet chic uit, maar waar ik goedkope producten soms echt een gruwelijke verpakking vind hebben, vind ik deze er erg leuk uitzien. Vrolijk en cute zijn de woorden waar ik meteen aan moet denken. Wat trouwens wel een minpuntje is, is dat de blush geen naam of nummer heeft.

Primark Beauty Blusher package

Als je de blush uit het doosje haalt, verschijnt er een rond product dat in zwart verpakt zit. Ben ik de enige die hierdoor aan MAC moet denken? De kwaliteit van de verpakking is niet zo goed als die van MAC, wat ook wel een beetje te zien is, maar toch vind ik het wel tof dat er een gelijkenis is. De verpakking voelt een beetje goedkoop aan, maar dat is de blush ook, dus mij hoor je niet klagen.

Primark Beauty Blusher open

Geopend ziet de blush er zo uit. Het enige dat ik hier kan noemen als minpuntje is dat er dus geen spiegeltje inzit. Dat maakt het product misschien iets minder ideaal om mee te reizen, maar voor mij is dit niet meteen een probleem.

Primark Beauty Blusher close up

Laten we de kleur van de blush nu eens van iets dichterbij bekijken. De kleur is een matte oudroze kleur, met een vleugje warmte erdoor heen.

Primark Beauty Blusher swatch

Tijd voor een swatch! Wow, ik was nogal onder de indruk toen ik deze pigmentatie zag! Ik heb de blush gekocht zonder te swatchen en had eerlijk gezegd niet verwacht dat het pigment erg sterk zou zijn, maar dit blijkt dus wel het geval te zijn. Wat mij trouwens ook meteen opviel is dat de blush vrij poederig is. Enthousiast rondzwaaien met je kwast in de blush om hem vervolgens aan te brengen kan ik dan ook ten zeerste afraden. Deze blush kun je het best met beleid aanbrengen.

Primark Beauty Blusher fullface

Subtiel aangebracht is de blush, zoals je hierboven kunt zien, subtiel, ook al is de pigmentatie erg sterk. Slechts één keer dippen in de blush is eigenlijk al wel genoeg voor een mooie glow, wat hem zuinig in gebruik maakt.

Ik ben enthousiast! Ik had niet zo’n goede blush verwacht in een budgetkledingwinkel. De pigmentatie is goed en de kleur vind ik ook erg mooi. Wat wel een minpuntje is, is dat de blush wat poederig is en daardoor is het een aanrader om hem voorzichtig aan te brengen. Verder is het wat mij betreft een prima product en is hij zeker zijn geld waard. Ik kocht deze blush bij de Primark voor €3,- wat ik een prima budgetprijsje vind.

Wat vind jij van de Primark Beauty Blusher?

You may also like

33 reacties

  1. Wat een schoonheid! Heb ook al eens aan de make-up stand van primark gestaan, maar heb toen niets meegenomen omdat ik dacht dat het niet veel waard zou zijn. Blijkbaar wel dus…

    Ps. er is momenteel een winactie op mijn blog. doe je ook mee? ^-^

  2. Ik heb een tijdje geleden een eyeliner pen gekocht. Ik verwachte er niet veel van maar hij is echt fijn. Ook deze blush lijkt me fijn en vind hem erg mooi!

  3. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo een goed product bleek te zijn!! Ik heb een trio oogschaduw van primark en die is ook erg goed moet ik zeggen.

  4. ziet er erg mooi uit bij jou!!! ik woon zelf in België en hier bij mij is geen Primark, en bestellen mag ik niet. maar als ik ooit eens naar Nederland gaan zou ik wel eens naar de Primark eens veel willen inslaan onderandere make-up! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *