Primark Nail Polish

Vandaag review ik voor julie een rozerode nagellak van Primark. Helaas heeft dit lakje geen naam, maar daar staat wel tegenover dat hij maar €1,50 kostte. Ben je ook zo benieuwd of de lak voor deze kleine prijs goed kan zijn? Lees dan snel verder!

De verpakking vind ik nog niet eens zo heel goedkoop, ondanks dat het wel een goedkope lak is. De dop kun je eraf trekken en dan zit daaronder nog een smalle draaidop. Normaal gesproken zie ik dit vooral bij wat duurdere nagellakmerken, dus dit verraste mij wel!

Primark Nail Polish

Het merk is P.S. en het gaat om nagellak, maar verder heeft de lak helaas geen naam.

Primark Nail Polish package

Laten we nu maar meteen over gaan op het grootste minpunt van deze lak; de geur. Die vind ik namelijk niet zo lekker. Je ruikt dat het een goedkope nagellak is en op de een of andere manier vind ik niet-goedkope nagellak dan toch beter ruiken. Nu moet ik wel toevoegen dat zodra de lak droog is je niks meer ruikt en dat dit ene minpunt waarschijnlijk in het niet valt tegenover de voordelen van de lak. Het is namelijk echt een mooi kleurtje!
Primark Nail Polish swatch

Hier zie je de lak geswatched op mijn nagels. Ik draag hier twee laagjes, wat zorgt voor een perfecte dekking. Met één enkele laag is de dekking al bijna perfect, maar voor dat beetje extra breng ik het liefst een tweede laagje aan.

Primark Nail Polish swatch 2

En hier nog een keer het lakje op mijn nagels. Ik moet zeggen dat ik toch vrij positief verrast ben door de Primark nagellak! Ik had namelijk niet meteen verwacht dat de dekking zo goed zou zijn en het lakken zelf gaat ook erg soepel en zonder strepen. De lak blijft ongeveer 2 dagen zitten, wat ik ook erg netjes vind van een budgetlak, aangezien die nooit zo heel lang bij mij blijven zitten. De enige minpuntjes zijn de geur en het feit dat de lak geen leuke naam heeft, maar als je daar doorheen kunt kijken is dit zeker een leuk lakje voor die €1,50 die je ervoor betaald.

De Primark Nail Polish in deze rozerode kleur kocht ik bij de Primark.

Wat vind jij van Primark Nail Polish? Heb jij er al wat van geprobeerd?

You may also like

43 reacties

  1. Het is een hele mooie kleur vind het alleen jammer dat ik bij de Primark altijd zo lastig kan rond snuffelen bij de make-up omdat het gewoon veelte druk is x

  2. De Primark lakjes zijn heel erg fijn vind ik zelf, en de verpakking is ook erg luxe. Het nadeel is dat de lakjes (bij mij) niet erg lang mooi blijven zitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *