Producten die ik liever niet wil missen

In de video van vandaag laat ik je een aantal producten zien die ik liever niet wil missen, omdat ik ze zo fijn vind. Dit zijn producten die je eigenlijk niet echt meer in favorieten video’s voorbij ziet komen, omdat ik de meesten al jaren gebruik en juist daarom leek het mij leuk om ze aan je te laten zien!

De producten die ik in deze video noem vallen op het All Matte Plus Shine Control Powder van Catrice allemaal onder de skincare of bodycare. Ik zeg in de video dat ik huidverzorging belangrijker vind dan make-up, omdat mijn huid door slechte producten echt irritaties en problemen kan krijgen en niet overal goed op reageert. Don’t get me wrong: make-up is echt leuk en ik geniet er echt van, maar hoe goed je foundation ook is, het mooiste resultaat krijg je uiteindelijk alleen als de huid onder je make-up er ook goed aan toe is. Hoe denk jij daarover? Oh, en ik denk dat ik de bodycare producten trouwens het beste kan verklaren met het feit dat sommige geuren een hele positieve werking op je kunnen hebben. Daarnaast hoort het ook wel een beetje bij een pamper routine. 

Ik had trouwens best wel meer make-up kunnen noemen in deze video, maar doordat ik zo vaak afwissel denk ik dat dit geen realistisch beeld zou geven wat betreft producten die ik al jaren niet wil missen. Daarom zie je die vaker in mijn maandelijkse favorieten.

Welke producten wil jij liever niet missen?

You may also like

10 reacties

  1. Ik vind je look in deze video erg prachtig. Earth lijn die wil ik ook ooit gaan proberen. Wat fijn dat je huid het erg goed doet met de Sea met acne. Hoe je over Catrice praat, maakt mij zo benieuwd naar het product. :-)Body butter van The bodyshop die ruikt idd erg hemels. Altijd leuk om te lezen wat de favorieten van anderen zijn.

  2. Altijd goed om dit soort producten te benoemen! De bodybutter van TBS wil ik nog eens proberen (maar heb voor nu nog genoeg andere varianten liggen haha!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *