Producten die ik niet opnieuw zou kopen

Regelmatig heb ik het op mijn blog over aanraders en favorieten, maar voor de minder geliefde producten is wat minder aandacht. Tot vandaag, want vandaag laat ik je producten zien die ik niet opnieuw zou kopen. Stel dat je je stash helemaal opnieuw moet beginnen, wat koop je dan niet weer?

Dit is misschien niet het meest positieve onderwerp om te bespreken, maar zelf leek het mij erg leuk om te laten zien. Er is immers meer dan alleen favorieten en must-haves. Sowieso vind ik het goed om je bewust te zijn van dat iedereen een andere definitie heeft van wat een fijn product is. Vat het dan ook niet persoonlijk op als ik in deze video toevallig één van je favoriete producten noem. Wel sta ik altijd open voor tips.

Als jullie het leuk vinden kan ik wel vaker een video zoals deze opnemen. Ik heb namelijk zeker nog wel meer producten waarvan ik denk: hmm, die zou ik niet opnieuw hebben gekocht of waarover ik van gedachte ben veranderd (ook zo’n video wil ik nog weer een keer op gaan nemen). Ik ben trouwens ook heel benieuwd of jij producten hebt die je, stel dat je je stash opnieuw moest beginnen, niet weer zou kopen.

Welke producten zou jij niet opnieuw kopen? En wat vind jij van liquid lipsticks; handig of niet?

You may also like

9 reacties

  1. Wat een leuke en orginele video =)
    Ik heb zelf ook een LE van MAC , uit de Ellie Goulding collectie die mij eigenlijk niet niet zo goed staat maar ja de verpakking is wel speciaal.
    Liefs Jorinda

  2. Ik vind het altijd wel leuk om te horen waar mensen niet zo tevreden over zij. Dat is toch een fojn tegengeluid voor alle enthousiaste reviews. Wat ik zelf niet opnieuw zou kopen is MAC Fix+ spray, het fixeert mijn make up niet. En ik gebruik het alleen om mijn kwast soms nat te maken.

    1. Precies, soms is het wel fijn om ook juist de minder positieve kant te horen. Jammer dat de MAC Fix+ niet je make-up fixeert, ik was hier nog wel benieuwd naar, maar dan probeer ik liever een andere denk ik.

  3. Ik vind dit een leuke video en ik vind het juist leuk om te zien welke producten helaas niet voor herhaling vatbaar zijn. Ik koop niet zoveel make-up en heb dus ook niet echt een product waar ik spijt van heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *