Producten waarover ik van gedachten ben veranderd

Vandaag laat ik jullie producten zien waarover ik van gedachten ben veranderd. Hier was vraag naar, nadat ik aangaf dat ik positief van gedachten was veranderd over mijn Too Faced Love Flush Blush in Baby Love en het is nu eindelijk zover. Kijk je mee?

Laat het zeker weten als je vaker dit soort video’s wil zien! Ik ben trouwens wel heel benieuwd: ben jij wel eens van gedachten veranderd over een product?

You may also like

19 reacties

 1. Wat leuk dat je toch van gedachte bent veranderd. Too Face dat je in je hand hebt vind ik een mooie kleur. Niet iedere kleur zal bij een getinte huid staan. Maar deze denk ik van wel. En dat zal zonde zijn idd om weg te doen. Mooi merk en zeker niet goedkoop. Jammer van Sleek maar ik snap je punt wel. Ik zelf gebruik ook niet graag shimmer blush. Hij is zo opvallend. Hahah Over Naked 3 is mooi dat je eerlijk verteld wat je van de structuur vind.

 2. Leuk onderwerp, weer wat anders dan een look of review wat mij betreft mag dit vaker terug komen. Fijn dat je toch positief van gedachten ben veranderd.
  Je hebt trouwens een mooie look in de video.

 3. Leuk filmpje! De blush van too faced heeft inderdaad een mooie kleur! Rose gold van Sleek gebruik ik ook bijna nooit meer en in het begin was ik er zo blij mee!

 4. Altijd leuk wanneer producten die je aanvankelijk maar zo zo vond je plots positief verassen! Wat goed dat die Too Faced blush je nu zo bevalt. Wat MAC limited editions betreft, mja, die zijn vaak hit en mis. Soms denk ik dat ze TE snel en TE veel collecties willen uitbrengen waardoor de kwaliteit soms te wensen overlaat.

  P.S.: Je eyeliner is heel mooi hier!

 5. Wat tof dat je dit doet. Ook echt een artikel over maakt. Soms verander ik ook van mening. Belangrijk om alles een 2e kans te geven en heel eerlijk te zijn zoals over MAC.

 6. Super leuk dat je deze video gemaakt hebt! Wat grappig dat meningen zo kunnen veranderen 🙂
  Ik heb ook Rose gold van Sleek, en ik merk dat ik deze ook steeds minder pak. Ik hoop dat ik deze in de lente en zomer weer meer ga gebruiken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *