PURE Nail Polish in taupe

Voor mijn verjaardag kreeg ik een Douglas cadeaubon waar een nagellakje en een lipgloss van het merk PURE aan vast gemaakt zaten. Ik kende dit merk nog niet en was dus erg nieuwsgierig naar de kwaliteit van de producten. Vandaag laat ik jullie het lakje zien!ย 

PURE is blijkbaar een budgetmerk dat bij de Douglas wordt verkocht. Dit wist ik zelf niet voordat ik het nagellakje en de lipgloss kreeg, maar ik ben nu wel nieuwsgierig geworden naar wat ze allemaal hebben! De verpakking van het lakje is best schattig, omdat het flesje vrij klein is. Verder is de vorm van het flesje en het logo van het merk vrij basic. Er is niks mis mee, maar echt heel bijzonder ziet het er ook niet uit. Wat ik erg jammer vind is dat het lakje geen naam heeft. Vandaar ook dat ik het artikel “PURE Nail Polish in taupe” heb genoemd; taupe is de kleur waar de lak toch wel het dichtst bij in de buurt komt.

PURE Nail Polish in taupe

Het lakje bevat 7 ml, wat op zich niet ย superveel is (het is in ieder geval meer dan in de O.P.I. mini’s zit!), maar zo voor bij een cadeautje vind ik zo’n klein lakje stiekem leuker dan een grote. Op zich vind ik de kleur er zo in het flesje erg leuk uitzien, laten we snel gaan kijken of hij op mijn nagels er ook nog leuk uitziet!

PURE Nail Polish in taupe swatch

Ja op zich wel. De kleur is ook op mijn nagels een mooie taupe. Alleen is het lakje niet heel prettig om mee te lakken, maar misschien kan je dat op de foto hierboven ook al wel een beetje terugzien. Je moet bij het lakken van je nagels met deze lak een beetje oppassen voor strepen, want voor je het weet heb je je lak er streperig opzitten. Verder wel alle lof voor de dekking van dit lakje: 2 laagjes en hij dekt perfect! Dat verwacht ik eigenlijk niet zo snel van een merk dat ik niet ken, zeker niet als het een budgetmerk is.

PURE Nail Polish in taupe swatch 1

Hierboven nog een foto van het lakje van PURE. Ik vind de kleur echt heel gaaf en had deze kleur nog niet in mijn stash, dus ik ben wel heel blij dat ik dit lakje heb mogen krijgen! Het lakje blijft trouwens niet heel lang bij mij zitten; na twee dagen is het mooie er toch echt wel vanaf, maar daarover hoor je mij verder niet klagen.

Ik moet zeggen dat ik best enthousiast ben over het taupe-kleurige nagellakje van PURE! De enige minpunten zijn dat ik hem niet heel fijn vind lakken, omdat je snel strepen krijgt en ik vind het toch wel een groot gemis dat het lakje geen naam heeft (en zelfs geen nummer). De tijd dat het lakje mooi blijft vind ik zelf niet zo erg, omdat ik toch vaak nagellak swatch en dus vaak van kleur wissel. De kleur van dit lakje vind ik prachtig en de prijs is trouwens ook prachtig: je koopt dit lakje namelijk voor slechts โ‚ฌ1,- bij de Douglas. ย Ik geloof dat ze daar meerdere kleuren hebben waar je uit kunt kiezen, maar deze kleur vind ik alvast een aanrader!

Wat vind jij van PURE Nail Polish in taupe?

You may also like

40 reacties

  1. Ik heb ook zo’n kleurtje in mijn stash zitten, en ik vind zulke kleurtjes altijd erg mooi. Zo ook deze. Wel balen dat hij zo stroperig is. Maar dat neemt niet weg dat het een heel mooi lakje is. liefs x

  2. Dat die niet fijn lakt is toch wel een groot nadeel, maar het eindresultaat is wel goed hoor ๐Ÿ˜€ het is verder niet zo’n spannend kleurtje, maar dat is ook handig met werk, etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *