Qiriness Le Wrap Exfolys Au Riz

Qiriness is een merk dat ik eigenlijk alleen nog maar van naam kende, voordat ik een product mee naar huis kreeg na afloop van het Ici Paris event. Ik kreeg Le Wrap Exfolys Au Riz mee en ik ging meteen enthousiast aan de slag hiermee. Vandaag deel ik mijn review.

De tube van de scrub zit verpakt in een doosje die zowel wat simpels als wat chics heeft. Ik denk meteen aan skincare als ik deze verpakking zie.

Qiriness Le Wrap Exfolys Au Riz

De tube zelf heeft een vrij basic uiterlijk, maar ziet er toch duidelijk niet goedkoop uit.

Qiriness Le Wrap Exfolys Au Riz package

Op het doosje dat bij de tube hoort, staat de meeste informatie over het product. Qiriness Le Wrap Exfolys Au Riz moet volgens de verpakking een heleboel goede dingen doen voor de huid; van het gladmaken van rimpels en fijne lijntjes, tot het minimaliseren van de zichtbaarheid van poriën.

Qiriness Le Wrap Exfolys Au Riz info

Ik moet heel eerlijk zijn dat ik dit soort claims altijd met een korreltje zout neem; het zal meestal best wel werken, maar wonderen verwacht ik eigenlijk nooit.

Qiriness Le Wrap Exfolys Au Riz ingredients

De ingrediënten van de scrub. Paraffin (oftewel minerale olie) staat bijna bovenaan en daar ben ik niet zo blij mee, aangezien mijn gezichtshuid daar niet zo goed tegen kan. Het is dat het geen crème is die je echt in moet laten trekken, anders had ik dit product niet durven testen.

Qiriness Le Wrap Exfolys Au Riz structure

Hierboven zie je een beetje van de scrub. Het is een vrij stevige, witte substantie. De geur vind ik trouwens wel erg lekker en doet mij denken aan luxe.

Qiriness Le Wrap Exfolys Au Riz structure 2

Hier zie je de scrub iets uitgesmeerd. Er zitten vrij fijne scrubdeeltjes in, maar deze doen wel duidelijk hun werk. Je masseert de scrub gedurende één minuut in de huid en spoelt het vervolgens af. Ik had verwacht dat de scrub misschien té heftig zou zijn voor mijn huid (ik gebruik normaal de Aloe Gentle Exfoliator van The Body Shop, omdat andere scrubs mijn huid al snel irriteren), maar daar merk ik gelukkig niks van! Van de minerale olie heb ik ook geen last (waarschijnlijk omdat ik het al snel weer af mag spoelen). Na het gebruik van de Qiriness Le Wrap Exfolys Au Riz is mijn huid zijdezacht en ziet ze er nét iets stralender uit. Ik heb deze scrub inmiddels al een paar maand in gebruik en gebruik hem ongeveer één keer per week en hoewel ik niet het idee heb dat ik minder rimpels of minder grote poriën krijg ervan, heb ik wel het idee dat mijn huid gezonder en stralender wordt van Le Wrap Exfolys Au Riz. Ik ben dus fan en ik denk dat ik deze zeker nog vaker aan ga schaffen.

Qiriness Le Wrap Exfolys Au Riz kost €29,- voor 100 ml. Dat is niet heel goedkoop, maar dan heb je wel een superfijne scrub waar je heel wat maanden plezier van zult hebben. Qiriness is te koop bij Ici Paris XL.

Kende jij Le Wrap Exfolys Au Riz al?

You may also like

25 reacties

  1. Dit lijkt me best een fijne scrub! Ik gebruik momenteel de 7 day scrub van Clinique (al jaren favoriet) maar deze is ongeveer dezelfde prijs. Wellicht dat ik deze ooit eens ga proberen, fijn dat het een milde scrub is!

  2. Hmmm, pittig prijsje.. Het probleem bij mij is altijd dat ik té veel wil scrubben en dan te veel van de scrub gebruik waardoor de tube zo leeg is. Het klinkt wel als een super fijne scrub!

  3. Het ziet er wel heel fijn uit! Ik probeer echter zo min mogelijk ”gewone” producten te kopen en zo veel mogelijk zelf te maken met natuurlijk producten of te kopen bij Lush! Misschien een beetje to much maar zo heb ik het gevoel dat ik iets bijdraag hihi. Natuurlijk maak ik mijn gekochte producten wel op en misschien is deze hype volgende maand ook wel weer over! Desalniettemin, je posts is weer lekker uitgebreid, good job!

  4. het klinkt best erg goed, maar ja, ik heb altijd ook wel mijn bedenkingen bij dit soort claims al verminderen van lijntjes enzo….je weet natuurlijk nooit wat het verschil zou zijn als je ouder bent dan als je het niet gebruikt zou hebben…

    1. Nee klopt, ik denk ook dat je dat niet kunt achterhalen, omdat je huid en hoe snel deze veroudert natuurlijk ook afhankelijk is van je genen en je leefgewoontes. Of een product dan echt de doorslag kan geven, weet ik dus zo net nog niet, maar het zal ongetwijfeld wel kunnen helpen, al is het maar omdat het een goed gevoel geeft om aandacht aan je huid te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *