Radbag thee-ei en kopjesverwarmer

Radbag is een webshop die allerlei leuke gadgets en cadeau’s verkoopt. Als je opzoek bent naar een origineel cadeau, is het dan ook zeker een aanrader om daar even een kijkje te nemen. Zelf mocht ik ook wat uitproberen, namelijk een thee-ei en een kopjesverwarmer. Vandaag review ik deze items voor je!

Hieronder zie je de verpakking van het thee-ei en de kopjesverwarmer. Het ziet er al meteen erg origineel uit.

Radbag thee-ei en kopjesverwarmer

Misschien denk je: wat gek dat je in de zomer een kopjesverwarmer en thee-ei gaat reviewen, maar als ik heel eerlijk moet zijn kan ik echt niet zonder mijn kopje thee ‘s ochtends. Ook al is het 35 graden. Het hoort echt bij mijn ochtendritueel en het liefst drink ik de gehele dag door thee. Ik weet zeker dat ik niet de enige ben!

Thee-ei ManaTea

Laten we beginnen met mijn review van het thee-ei van ManaTea. Ik moet eerlijk bekennen dat ik meteen als een blok viel voor dit schattige thee-ei in de vorm van een zeekoe. Nu heb ik normaal niks met zeekoeien, maar dit vond ik toch wel erg cute. 

Radbag thee-ei en kopjesverwarmer Manatea

Het thee-ei bestaat voor 100% uit siliconen en mag zowel in de vaatwasser als de magnetron. Nu zal ik zelf niet snel een thee-ei in de magnetron doen, maar het kan dus wel.

Radbag thee-ei en kopjesverwamer Manatea open

Hier zie je het thee-ei in de vorm van een zeekoe.

Radbag thee-ei en kopjesverwarmer Manatea zeekoe

Je kunt de zeekoe heel makkelijk uit elkaar halen en dan vullen met losse thee. In gebruik vind ik hem erg makkelijk; je vult hem, draait hem weer dicht en hangt hem met zijn voorvinnen over de rand van je kopje totdat je thee klaar is. Ik vind het handig dat je hem over je kopje heen hangt, want zo kun je hem ook weer makkelijk verwijderen. Ik denk dat dit thee-ei wel erg leuk is om cadeau te doen aan die ene vriendin die helemaal gek is op thee! Desnoods haal  je er nog wat lekkere losse thee bij, dan is het pakketje helemaal compleet.

Het thee-ei ManaTea kost €14,95 bij Radbag.

USB kopjesverwarmer Hot Cookie

De kopjesverwarmer koos ik uit, omdat ik niks vervelender vind dan dat je thee ineens koud is en je weer een nieuw kopje kunt gaan halen (die je vervolgens weer vergeet). Mijn vriend heeft er vooral nogal een handje van dat hij zijn thee vergeet, met als resultaat dat hij weinig drinkt en zijn thee weer weggegooid kan worden. Zelf probeer ik er wel aan te denken, maar soms is het alsnog ineens lauw, met name als ik bezig ben met een blogartikel denk ik er niet aan. Het leek mij dan ook erg handig om iets te hebben dat dit voorkomt!

Radbag thee-ei en kopjeverwarmer kopjesverwarmer

De kopjesverwarmer ziet eruit als een groot (Oreo-achtig) koekje met een kabel die in eigenlijk alle USB poorten past eraan.

Radbag thee-ei en kopjesverwarmer hot cookie verwarmer

Ik vind hem er wel erg schattig uitzien! Het oppervlak van de kopjesverwarmer is ook zeker groot genoeg voor je kopje, aangezien hij net iets groter is dan een normale onderzetter. Ik vroeg mij in eerste instantie af of dit echt zou gaan werken, maar het werkt prima. Je doet de stekker in een USB poort (van bijvoorbeeld je laptop) en de kopjesverwarmer wordt al vrij snel warm. Ik heb mijn kopje er om het goed te kunnen testen een uur op laten staan en na een uur was mijn thee nog steeds warm!

De USB kopjesverwarmer Hot Cookie kost €13,95 bij Radbag.

Radbag thee-ei en kopjesverwarmer collage

Hierboven zie je beide producten nog even in actie. Ik moet zeggen dat ik blij verrast ben met zowel het thee-ei als de kopjesverwarmer. Het werkt én daarnaast zijn het ook nog eens originele producten die ik nog niet eerder tegen ben gekomen. Dat originele maakt deze producten natuurlijk extra leuk als cadeau! Als je nog meer leuke  en originele cadeau ideeën zoekt, kan ik je zeker aanraden om even bij Radbag te kijken.

Kende jij Radbag al?

P.S. Ik heb binnenkort nog iets heel leuks voor jullie op de planning staan omtrent Radbag!

You may also like

21 reacties

  1. Met dit weer heb ik er totaal geen behoefte aan. Ik laat als echte theeleut dan ook mijn kop thee achterwege, maar het zijn zeker leuke en handige items.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *