Raw Skincare Lip Balm Hint of Mint

Het is al een aantal maanden terug dat ik mijn laatste VIP Box ontving, maar ik heb voor vandaag nog een product uit mijn laatste VIP Box om te reviewen. Het gaat om een 100% natuurlijke lippenbalsem van het merk Raw Skincare. Kijk snel met me mee! 

 

Ik vind het altijd wel heel goed klinken als er op een product staat dat het 100% natuurlijk is, alleen geloof ik het meestal maar half. Nu moet ik zeggen dat mijn eerste indruk van de Raw Skincare Lip Balm hoopvol is; misschien maakt dit product haar natuurlijke claim waar.

Raw Skincare hint of mint lip balm

De verpakking ziet er simpel, maar leuk uit door de speelse letters op de verpakking.

Raw Skincare Lip Balm Hint of Mint ingredients

Hierboven zie je de ingrediënten. Ik moet zeggen dat ik ze er netjes uit vind zien. Er lijken inderdaad geen vreemde chemische ingrediënten in te zitten en dat vind ik top. Als je wat belooft moet je het natuurlijk ook nakomen en voor zover ik kan oordelen is dit wel een natuurlijk lijstje.

Raw Skincare A Hint of Mint Lip Balm open

En omdat dit zo’n natuurlijk product is, nog even een foto met bloemetjes als achtergrond. Je ziet de lippenbalsem hier geopend. De kleur van de balsem is vrij neutraal. De geur daarentegen is wel erg opvallend. De lip balm heeft de naam Hint of Mint en die naam is heel toepasselijk; de geur is namelijk nogal minty. Ik zou het zelf alleen niet meer een hint of mint vinden omdat de geur duidelijk aanwezig is, maar de naam klinkt natuurlijk wel goed.

Behalve dat de naam goed klinkt en de ingrediënten er goed uit zien, doet deze lippenbalsem ook wat ze moet doen. Mijn lippen worden goed verzorgd en gehydrateerd en het mint-achtige zorgt er daarnaast voor dat ik een soort lichte tinteling voel op mijn lippen net na het aanbrengen, wat ik persoonlijk wel prettig vind omdat je dan echt voelt dat het product wat doet.

Al met al ben ik wel erg tevreden over de Raw Skincare Lip Balm Hint of Mint. Het enige minpuntje is dat dit product niet heel makkelijk te verkrijgen is; je kunt het alleen bestellen in de webshop van Raw Skincare voor £1,98.

Wat vind jij van Raw Skincare Lip Balm Hint of Mint? Heb je wel eens iets van dit merk geprobeerd?

You may also like

30 reacties

  1. Goed om te horen dat jij er wel te spreken over bent. Ik heb hem direct weggegooid omdat toen ik hem op deed ik daarna een koortslip kreeg. Dat vertrouwde ik niet helemaal. Heb je de vipbox trouwens opgezegd, wat ik begrijp uit je artikel?

    1. Wat vervelend dat hij bij jou niet fijn werkte en je er een koortslip van kreeg! Dat vind ik wel heel gek ook, lijkt me niet de bedoeling! Ja, ik heb de VIP Box al een tijdje terug opgezegd 🙂

        1. Ik heb de box opgezegd omdat ik de inhoud van maart toch wel erg tegen vond vallen en toen zo ging twijfelen of ik het nog een maand aan wilde kijken dat ik hem uiteindelijk maar heb opgezegd 😉

  2. ik weet dat heel veel meiden ervan houden het tintelen op de lippen… persoonlijk hou ik er niet zo van maar ik vind dit merk wel heel fijn! fijne review!

  3. Het is niet duur en klinkt goed.. ik vind hem er wel wat mannelijk uit zien, dus ik zou eerder geneigd zijn dit voor mijn vriend te halen dan voor mezelf. xD

  4. Ik lees altijd veel over tintelingen in je lippen van mintlipbalms en ben daar denk ik het meeste benieuwd naar! Ik ben in ieder geval trouwens heel benieuwd naar dit hele merk 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *