Reading Wrap Up April

Het is weer tijd voor een Reading Wrap Up! Afgelopen maand ging het qua lezen voor mijn doen nog niet echt lekker, maar ik mag niet klagen. Ik las alsnog vier boeken uit en dat is meer dan sommige mensen lezen wanneer ze geen reading slump hebben. Kijk je mee?

Reading Wrap Up April

Tja, voor mijn doen is vier boeken niet eens zo heel veel en ik heb er ook echt mijn best voor moeten doen. Maar uiteindelijk denk ik dat ik hier wel tevreden mee mag zijn. Ik heb vooral veel gelezen waarvan ik van tevoren al wist dat het mij aan zou gaan spreken en dat bevalt mij wel.

Voor de aankomende maand ga ik daar ook gewoon mee door en ik verwacht dat ik dan wel van mijn reading slump af ga zijn.

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van de boeken die ik noem in de video, hieronder zal ik ze nog even neerzetten.

Boeken uit mijn Reading Wrap Up April:

  • Final Empire van Brandon Sanderson (deel 1 van de Mistborn trilogy).
  • Warcraft Chronicles Volume II.
  • The Night Circus van Erin Morgenstern.
  • The Name of the Wind van Patrick Rothfuss.

Over The Night Circus  heb ik al een review geschreven en over The Name of the Wind komt er morgen één online, dus houd mijn blog in de gaten als je benieuwd bent. Mocht je van één van de andere boeken nog een review willen zien, laat het dan zeker weten!

Wat heb jij de afgelopen maand gelezen?

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *