Reading Wrap Up Augustus 2017

Onder het mom van beter laat dan nooit heb ik vandaag dan eindelijk mijn Reading Wrap Up Augustus 2017 voor je klaar staan. Het scheelt dat ik mijn TBR nu ook al opgenomen heb, dus ik kan die volgende week waarschijnlijk wel posten en dan zijn we weer bij. Kijk je mee?

Reading Wrap Up Augustus 2017

Augustus was wat lezen betreft zeker een geslaagde maand. Dat zal in september misschien wel weer anders zijn, of tot nu toe in ieder geval wel. Ik merk dat ik weer een beetje een reading slump heb, dus dat is wel minder. Dat zal wel aan de combinatie van een zomer vol met veel lezen en het wennen aan het weer aan het werk zijn als reden hebben misschien. Mijn concentratie is gewoon echt een stuk minder.

De gelezen boeken

De boeken die ik in de video noem zijn dit keer:

  • Three Dark Crowns van Kendare Blake
  • I Know Why the Caged Bird Sings van Maya Angelou
  • Absolute Power van David Baldacci (DNF)
  • Miss Jane van Brad Watson
  • Foxlowe van Eleanor Wasserberg
  • We Have Always Lived in the Castle van Shirley Jackson
  • A Court of Mist and Fury van Sarah J. Maas
  • The Vegetarian van Han Kang
  • Salem’s Lot van Stephen King

Mocht je trouwens wat zijn opgevallen aan de belichting; ik heb er nog een tweede softbox bij gekocht. Alleen ben ik nog niet helemaal tevreden over het resultaat. Ik wilde met name de achtergrond wat minder grauw hebben, maar voor nu lijkt vooral mijn gezicht nog witter dan dat het al is. Als je tips hebt voor de perfecte afstand van de softboxen, laat het dan zeker even weten in de comments! Ik weet namelijk niet echt de beste manier op dit moment.

Wat heb jij afgelopen maand gelezen?

You may also like

5 reacties

  1. Wat heb je weer veel gelezen deze maand! Ik heb na je recensie van three dark crowns het boek besteld en ik ben erg benieuwd! :)Misschien kun je eens een artikel schrijven hoe je (weer) in een leesflow raakt? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *