Reading Wrap Up December & TBR Januari 2017

Sorry voor de kleine vertraging wat betreft deze video! De kerstdagen waren vrij druk en ik was gisteren zo moe dat ik mijzelf niet vertrouwde met het video materiaal dat ik al had opgenomen. Laten we maar zeggen: beter laat dan nooit. Bij deze heb ik mijn Reading Wrap Up December & TBR Januari 2017 voor je klaarstaan! 

De boeken van de afgelopen maand:

The Lord of the Rings Trilogy van J.R.R. Tolkien.

Wat heb ik hiervan genoten zeg! Ik ben er wel even zoet mee geweest, maar dat was het zeker waard. In het Engels vind ik LOTR veel fijner weglezen dan in het Nederlands. Vandaar dan ook vijf sterren op Goodreads.

Fantastic Beasts and Where to Find Them van J.K. Rowling.

Ook dit boek vond ik erg leuk om te lezen. Door dit boek ben ik een avond tot half drie blijven zitten om verder te lezen en dat zegt wel wat. De film wil ik ook zeker nog gaan zien. Voor nu krijgt het boek vier sterren omdat ik het toch liever als een roman had gelezen in plaats van als een screenplay.

Shatter Me van Tahereh Mafi.

Dit was het minst leuke boek van de afgelopen maand, maar alsnog was het zeker wel entertaining. De aaanraking van Juliette is dodelijk en hoewel zij het vooral als een vloek ziet, zijn er ook mensen die dit juist als een kracht zien en haar willen gebruiken voor hun eigen doeleinden. Wat ik minder vond aan dit boek waren het (overmatige gebruik van) poëtisch taalgebruik en de nadruk op romantiek in dit boek. Dat laatste is gewoon niet echt mijn ding. Ik gaf dit boek vier sterren op Goodreads.

Al met al las ik dus vijf boeken in december, wat ik niet slecht vind, aangezien LOTR hier toch ook bij zat. Voor nu ben ik alvast begonnen met A Clash of Kings en ik denk dat ik hier voor januari nog niet klaar mee ben, dus die neem ik mee het nieuwe jaar in.  Ik merk wel echt dat ik vrij veel lees de laatste tijd, wat ik wel fijn vind, maar ik wil er ook voor waken dat ik niet teveel hooi op mijn vork neem; het moet wel leuk blijven.

Wat heb jij gelezen deze maand? Heb je nog aanraders voor mij?

You may also like

9 reacties

  1. Wauw, ik wou dat ik nog de tijd had om zoveel te lezen! Ik heb het afgelopen maand niet meer gelezen dan mijn kookboeken, helaas. Er staan nog zoveel leuke boeken op mij te wachten!

    1. Oh ik wou dat ik wat meer met kookboeken bezig was geweest de afgelopen tijd; ik heb daar juist weinig tijd voor gepakt. Ik ben benieuwd naar de boeken die je nog wil gaan lezen!

  2. Leuk, ik ben naar Fantastic beasts geweest en vond het een heerlijke film. Het boek heb ik niet gelezen. Wil wel ook nog het nieuwe ‘harry potter’ boek kopen.

    1. Haha nou dat valt tegen! Ik lees best snel en ik probeer voordat ik naar bed ga eigenlijk altijd even wat te lezen (ook al is het maar een half uur) en dat tikt zo over de weken heen ook wel lekker aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *