Reading Wrap Up Februari & TBR Maart 2017

Het is weer tijd voor mijn Reading Wrap Up & TBR! In februari las ik in totaal 7 boeken en voor maart heb ik er voor nu 9 op mijn TBR gezet. Nu moet ik daar wel bij zeggen dat er één meer dan 1300 pagina’s lang is en de andere boeken daarom wat minder dik zijn. Kijk je mee?

Hier nog even een overzichtje van de titels van de boeken uit mijn Reading Wrap Up:

  • Wool van Hugh Howey
  • A Gathering of Shadows van V.E. Schwab
  • Jane Steele van Lyndsay Faye
  • Stormfront van Jim Butcher
  • Zeitoun van Dave Eggers
  • Before They Are Hanged van Joe Abercrombie
  • The Tenant of Wildfell Hall van Anne Brontë

Dit keer heb ik alleen maar drie en vier sterren uitgedeeld qua beoordeling, dus al met al een prima maand, hoewel er geen hele hoge uitschieters naar vijf sterren bij zitten. Gelukkig heb ik ook geen beoordelingen onder de drie sterren hoeven geven, dat vind ik wel fijn. Onder de drie sterren moet ik toch moeite doen om een boek uit te lezen en dat had ik deze maand niet zo.

Aangezien ik eind maart jarig ben en al een aantal boeken heb gevraagd, ben ik benieuwd of ik mijn volledige TBR deze maand ga lezen. Wie weet wel, wie weet niet. Ik vind het ook wel ambitieus van mijzelf dat ik 9 boeken wil lezen (waarvan er één meer dan 1300 pagina’s heeft), dus ik zie wel hoever ik kom.

Wat heb jij de afgelopen maand gelezen? En wat wil je aankomende maand graag gaan lezen?

You may also like

2 reacties

  1. Wauw! Je hebt idd een behoorlijk aantal boeken weggelezen. Zoveel krijg ik niet voor elkaar in een maand! 😉 Deze maand wil ik sowieso ‘Mijn leven in de wildernis’ en ‘Het Smelt’. Heb jij deze al gelezen? Liefs, Chantal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *