Reading Wrap Up Januari & TBR Februari

Het is weer tijd voor mijn reading wrap up & TBR. Januari was voor mij een goed begin van het jaar wat betreft lezen; ik las maar liefst 8 boeken deze maand. Ook voor februari heb ik weer genoeg op de planning staan. Kijk je mee naar de video?

Hier nog even de boeken die ik afgelopen maand heb gelezen op een rijtje:

  • A Clash of Kings van George R.R. Martin
  • Illidan van William King
  • The Wonder van Emma Donoghue
  • Alice van Christina Henry
  • All the Light We Cannot See van Anthony Doerr
  • City of Bones van Cassandra Clare
  • The Goldfinch van Donna Tartt
  • The Owl Killers van Karen Maitland

Deze maand gaf ik maar liefst vier keer vijf sterren op Goodreads, namelijk voor A Clash of KingsAlice, City of Bones en The Owl Killers. De laagste rating gaf ik aan The Goldfinch, namelijk maar drie sterren. De overige boeken kregen van mij vier sterren.

Ik ben erg benieuwd of aankomend maand ook weer een succesvolle leesmaand wordt, zeker omdat ik het nu toch wel een stuk drukker krijg weer. We zullen het zien. Wel zit ik te denken om mijn reading wrap up en TBR in het vervolg in twee aparte video’s te posten in plaats van in één lange; ik had voor deze video ook meer dan 20 minuten aan materiaal en dat heb ik best wel moeten inkorten en nog is het een lange video. Nou kan het soms best fijn zijn om een lange video te kijken, maar over het algemeen is het misschien niet zo praktisch; je moet er maar net de tijd voor hebben.

Laat mij even weten in de comments of je liever twee apart video’s of één hele lange ziet!

Wat heb jij de afgelopen maand gelezen?

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *