Reading Wrap Up Juli 2017

Juli was voor mij een goede maand qua lezen; ik las maar liefst acht boeken uit en daarmee als ik mij niet vergis ook mijn hele TBR. Oh en ik heb voor deze video een keer een beetje geëxperimenteerd met de setting, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Maar nu eerst: mijn Reading Wrap Up juli 2017!

Reading Wrap Up Juli 2017

Zoals ik net al even aangaf was dit een goede leesmaand. Hopelijk wordt augustus ook nog een goede maand! Mijn TBR daarvan ben ik nu ik dit schrijf een beetje aan het samenstellen. Wat alleen wel heel irritant is, is dat ik best veel boeken heb besteld en die nog onderweg zijn. Maar ik denk dat ik ze waarschijnlijk wel ga lezen als ze eenmaal binnen zijn. Dat kan alleen nog even duren, dus of ik ze dan op mijn TBR kan zetten?

Verder heb ik voor deze video een beetje geëxperimenteerd door de camera en verlichting anders neer te zetten. Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan vind. Het licht is niet op alle punten even goed, maar dat heeft vooral te maken met de zon die af en toe als een bouwlamp naar binnen scheen waardoor het licht slecht werd. Wat denk jij? Laat het weten in de comments!

De boeken die ik deze maand las:

 • City of Fallen Angels (Deel 4 van The Mortal Instruments) van Cassandra Clare
 • The Woman in White van Wilkie Collins
 • The Hero of Ages (Het derde deel in de Mistborn trilogy) van Brandon Sanderson
 • Cinder van Marissa Meyer (Het eerste deel van de Lunar Chronicles)
 • Kafka on the Shore van Haruki Murakami
 • A Feast for Crows van George R.R. Martin (Deel 4 in A Song of Ice and Fire)
 • Last Argument of Kings van Joe Abercrombie (Deel 3 in The First Law trilogy)
 • Vampire Knight (1) van Matsuri Hino

Dit betekent dat ik mijn hele TBR heb gelezen!

Hoe was jouw leesmaand? En wat vind jij het leukste camerastandpunt voor video’s?

You may also like

7 reacties

 1. Wat een heerlijke stapel boeken! Ik moet de Hero of Ages nog steeds lezen, echt belachelijk want ik heb de eerste twee delen vorig jaar (of misschien zelfs het jaar daarvoor) al gelezen… En ik vond ze beide fantastisch. Misschien binnenkort maar aan beginnen… The Woman in White heb ik ook gelezen (ook in diezelfde prachtige editie) en ik had dezelfde ervaring; ik verwachtte ook een ghoststory en dat was in die zin wel een tegenvaller.
  Heerlijke wrap up! Xx

  1. Ah dan moet je snel Hero of Ages gaan lezen binnenkort! Als je de eerste twee leuk vond, vind je de laatste ook leuk denk ik. Wat gek eigenlijk dat The Woman in White blijkbaar zo bekend staat terwijl het eigenlijk niet echt zo is, dat was voor mij ook wel een minpunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *