Reading Wrap Up Juni 2017

Juni was niet mijn beste maand ooit als het op lezen aankomt. Eigenlijk geld dit net zo goed voor bloggen en YouTube. Ik had er door de deadlines niet zoveel tijd voor. Ben je benieuwd naar wat ik dan nog wel heb gelezen? Kijk dan snel naar deze Reading Wrap Up Juni 2017!

Reading Wrap Up Juni 2017 

Ik geef toe dat ik misschien wat teveel gewend ben van mijzelf, aangezien vier boeken nog best goed is. Alleen normaal lees ik meestal wel wat meer. Met alle deadlines wilde dat toch niet zo goed. Tel daarbij op dat ik deze maand geen enkel vijf sterren boek erbij heb zitten.

De gelezen boeken

Zoals altijd, nog even een lijstje met de boeken die ik heb gelezen de afgelopen maand:

  • A Court of Thorns and Roses van Sarah J. Maas
  • The Eight van Katherine Neville
  • Clockwork Princess (deel drie van The Infernal Devices) van Cassandra Clare
  • The Circle van Dave Eggers

Met mijn Goodreads reading challenge gaat het trouwens nog steeds supergoed. (Voel je trouwens vrij om mij daar toe te voegen.) Ik loop 16 boeken voor op schema wanneer ik dit schrijf. Dat zijn tot nu toe 38 boeken. Op zich is dat best een mooie prestatie al. Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik ben niet bang voor hele dikke boeken en heb tot nu toe 3 boeken gelezen van 1000 pagina’s of meer. Dat mijn gemiddelde dan alsnog vrij goed is, vind ik wel een wonder haha. Nu staat daar ook tegenover dat ik maar weinig tv kijk.

Heb jij een Goodreads challenge?

You may also like

6 reacties

  1. Hello! Great! Thank you for your imprssions! ;)…I’m looking forward for my holiday in a hotel bad gastein and so I#m looking for some nice stuff to read ;)) So this was very helpful for me! 🙂 Have a nice day and best wishes! Yours Pia ;)<3

  2. Ik ben nu met mijn 26ste boek bezig dit jaar. Ik zet niet echt een challenge meestal kom ik uit tussen de 35 en 45 boeken per jaar en dat is prima. Echt hele dikke pillen vind ik niet fijn 1000 pagina’s zou me tegenhouden. Ik heb er wel een paar uit van ruim 500 maar dat is wel een beetje mijn max qua pagina’s.

  3. Ik vond het tweede deel A Court of Mist and Fury wel aanzienlijk beter. Naja, ik weet niet of “beter” het goede woord is; echt “goede” boeken zijn het niet. Maar wel aanzienlijk verslavender en ik geniet er wel ontzettend van. The Circle vond ik heel interessant, maar ook niet echt denderend ofzo. Ik lees nu oa The Tidal Zone, en die zou ik echt aanraden! Xx

    1. Ik ben wel heel benieuwd naar wat ik van ACOMAF ga vinden, wil hem zeker nog gaan lezen! The Tidal Zone ken ik niet, maar je maakt mij nieuwsgierig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *