Reading Wrap Up Maart

Het is weer tijd voor mijn maandelijkse boekenoverzicht. Wat heb ik gelezen? Normaal gesproken maak ik één lange video met daarin ook mijn TBR voor de komende maand, maar ik heb besloten dat dit keer even niet te doen vanwege de lengte van zo’n video. Vandaag dus alleen mijn Reading Wrap Up Maart! Kijk je mee?

Reading Wrap Up Maart

Zoals je kunt zien heb ik weer aardig wat gelezen deze maand! Ik loop dan ook voor op mijn Goodreads challenge. Helaas voel(de) ik de laatste tijd wel een beetje een reading slump opkomen. Waarschijnlijk ben ik nu wel door dat punt heen, maar ik weet het niet zeker. Ik had even helemaal geen concentratie om te lezen, maar ik heb inmiddels weer een boek uit en ik hoop dat het nu weer wat beter gaat. En zo niet, tja, dan zie ik dat ook wel weer.

De boeken van de afgelopen maand

  • 1Q84 van Haruki Murakami
  • Treasure Island van Robert Louis Stevenson
  • The Rise of a Merchant Prince van Raymond E. Feist
  • The Haunting of Hill House van Shirley Jackson
  • The Song of Achilles van Madeline Miller
  • I Can See in the Dark van Karin Fossum (dit boek is een DNF)
  • The Lady of the Lake van Andrzej Sapkowski
  • City of Bones van Cassandra Clare

In totaal 8 boeken dus, alleen heb ik er één DNF bij zitten, dus die vind ik niet helemaal meetellen eigenlijk, ook al was ik iets over de helft voor ik stopte.

Zoals ik al aangaf, wil ik vanaf nu misschien de Reading Wrap Up en TBR in twee video’s splitsen, zodat het niet één hele lange video wordt. Wat vinden jullie daarvan? Ik heb het voor nu maar even gedaan, maar als jullie dit helemaal geen goed idee vinden kan ik het ook in één video proberen te doen.

Wat heb jij de afgelopen maand gelezen?

You may also like

5 reacties

  1. Jee wat een hoop boeken. Ik heb er 2 gelezen afgelopen maand en daar komen vrijdag de recensies van online, 1 thriller en 1 boek over de tweede wereldoorlog, heftig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *