Reading Wrap Up Mei 2017

Het is weer tijd voor mijn Reading Wrap Up en ik heb veel gelezen, dus ik denk dat mijn reading slump weer voorbij is! Afgelopen maand heb ik vooral boeken gelezen waarvan ik wist dat ik ze leuk zou gaan vinden en dat heeft zeker geholpen. Kijk je mee naar mijn Reading Wrap Up Mei 2017?

Reading Wrap Up Mei 2017

Zoals ik al aangaf; mei was eigenlijk best een goede leesmaand voor mij. Eindelijk ben ik van mijn reading slump af en daar ben ik erg blij mee. Of ik in juni ook zoveel kan lezen is nog even afwachten vanwege de deadlines, dus we zullen zien.

Een overzicht van de gelezen boeken:

In mei las ik de volgende boeken:

 • City of Glass (The Mortal Instruments 3) van Cassandra Clare
 • Clockwork Angel (The Infernal Devices 1) van Cassandra Clare
 • A Storm of Swords van George R.R. Martin (deel 3 van A Song of Ice and Fire)
 • Clockwork Prince (The Infernal Devices 2) van Cassandra Clare
 • The Well of Ascension (Mistborn trilogy 2) van Brandon Sanderson
 • Sharp Objects van Gillian Flynn
 • Sarah’s Key van Tatiana de Rosnay

Dit zijn toch weer zeven boeken, dus daar ben ik best blij mee. Wel veel Cassandra Clare, maar dat zijn ook echt boeken die snel weglezen en daarom vind ik ze heel geschikt voor tijdens een reading slump.

Wat heb jij afgelopen maand gelezen of had je ook last van een reading slump?

You may also like

5 reacties

 1. Wat héérlijk dat je zoveel tijd hebt om te lezen; ik wil ook meer tijd haha. Ik ben heel benieuwd naar Sharp Objects. Zelf heb ik 1 boek gepakt deze maand; de ontmoeting van Nicholas Sparks. Die is bijna uit! 🙂

  1. Veel tijd heb ik eigenlijk niet eens, ik lees alleen vrijwel elke avond voor het slapen omdat ik anders niet zo snel in slaap kom haha. Tv kijk ik dan liever niet, omdat ik daar lang wakker van blijf. Ik ben benieuwd hoe De Ontmoeting je is bevallen!

 2. Zijn de boeken van clockwork angel goed? Ik wil ze al een tijdje lezen maar weet het niet goed of ze wel mijn ding zijn. Ik zelf heb al vrij lang niet gelezen maar dat is een van de dingen die op mijn lijstje staan voor na de exames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *