Reading Wrap Up November 2017

Allereerst mijn excuses dat ik al zo’n lange tijd niks heb gepost. Helaas heb ik het dusdanig druk dat ik hier niet zo vaak meer aan toe kom. Dat zul je ook terugzien in mijn Reading Wrap Up November 2017; dit was mijn slechtste maand qua lezen in een hele lange tijd. Kijk je mee?

Reading Wrap Up November 2017

Hierboven zie je hem dan; het enige boek dat ik uitlas in november, namelijk The Book of Dust I: La Belle Sauvage van Philip Pullman. Gelukkig was het wel een heel leuk boek en gaf ik hem vijf sterren op Goodreads. Ik ben gek op de boeken van Pullman en mijn Bachelor Thesis ging over de His Dark Materials trilogy, dus dat zegt misschien al wel genoeg.

Ik wil niet teveel verklappen over het verhaal, maar het speelt zich af vóór de gebeurtenissen van His Dark Materials. Lyra is nog maar een baby in dit boek, maar ze heeft al wel een rol. De hoofdrol is dit keer voor een jongen genaamd Malcolm.

Wat mij betreft was dit weer een heerlijk en magisch boek. Het is wel anders omdat Lyra niet de hoofdrol speelt, maar nog steeds echt een boek van Pullman.

Waarom zo weinig?

In de introductie gaf ik al even aan dat ik heel erg druk ben geweest, maar normaal gesproken beïnvloedt dat mijn lezen niet zo. Dit keer wel. Ik heb veel avonden tot laat doorgewerkt, omdat het echt moest voor werk. Daarna had ik vaak wat moeite met mij concentreren met als gevolg dat ik niet zoveel heb kunnen lezen. Mijn weekenden waren daarnaast ook superdruk dus dat compenseert ook niet echt.

Ik merk wel echt dat ik het lezen mis en dat het ook een positieve invloed heeft op hoe ik mij voel. Lezen maakt mij echt wat rustiger en vrolijker. Mijn doel voor december is dan ook om weer wat meer te gaan lezen. Gelukkig komt de kerstvakantie eraan en heb ik een heleboel boeken gevraagd voor kerst.

Hoe gaat het met jou? Heb jij veel kunnen lezen in november?

You may also like

4 reacties

  1. The Book of Dust wil ik ook ontzettend graag lezen! En je had het al gelezen op mijn blog, maar ik heb ook een zeer matige november gehad qua lezen. Te druk gehad en te weinig tijd gemaakt. Ik heb zelf geen kerstvakantie, maar met kerst en oud & nieuw wel twee lange weekenden, dus hopelijk dan lekker wat boekjes lezen! Blijft heerlijk. Xx

    1. Een lang weekend klinkt ook wel heel goed! Ergens vind ik het wel grappig om op zoveel plekken te lezen/horen dat november een slechte leesmaand was voor veel mensen haha. Dan voel je je ook meteen niet meer de enige.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *