Reading Wrap Up Oktober 2018

November is inmiddels alweer even bezig, maar ik heb nog niet laten zien wat ik heb gelezen in oktober. Daarnaast moet ik stiekem ook nog steeds mijn TBR voor november gaan samenstellen en heb ik tot nu toe nog geen boek uitgelezen deze maand. Oktober was in dat opzicht beter. Kijk je mee naar mijn Reading Wrap Up Oktober 2018?

Reading Wrap Up Oktober 2018

Zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebt, is het de afgelopen tijd nogal stil geweest op mijn blog. Dit komt eigenlijk door een combinatie van redenen. Zo heb ik met mijn nieuwe werk doordeweeks eigenlijk al geen tijd en energie om te bloggen. Combineer dit met het feit dat ik de afgelopen tijd vaak erg druk ben geweest in de weekenden (en ook nog ziek ben geweest) en dan begrijp je misschien wel dat het bloggen er dan bij in schiet. Qua lezen is het bij mij in november tot nu toe zelfs niet zo best haha.

Maar genoeg over waarom er geen artikelen online zijn gekomen: tijd voor wat ik las in oktober! Ik las in totaal zes boeken waarvan drie graphic novels.

De gelezen boeken

Hieronder een lijstje van de boeken en zoals je gewend bent een korte review:

– Paper Girls Volume 2 van Vince Vaughn

Dit boek gaf ik drie sterren. Ik vind het een leuke serie, maar deze graphic novels zijn vrij vaag en ook in dit deel miste ik een duidelijke richting waar het boek op zou gaan.

The Rules of Magic van Alice Hoffman

Ook dit was weer drie sterren waard.  Ik had hier hoge verwachtingen van, maar hoewel dit boek over heksen gaat, vond ik dat er te weinig hekserij en teveel drama in zat. Het is echt meer een boek over een familie vind ik. Niet helemaal mijn ding.

City of Ghosts van Victoria Schwab

Dan heb ik nog een keer drie sterren. City of Ghosts is een Middle Grade boek en helaas maakte dat voor mij het verhaal iets minder leuk. Ik houd ervan als verhalen met geesten zo eng mogelijk zijn en dat was door de jongere doelgroep niet het geval. Verder vond ik het wel een schattig boekje en vond ik het wel leuk om te lezen. In dit boek volg je een hoofdpersoon die geesten kan zien (haar beste vriend is ook een geest). Wanneer haar ouders voor een tv-programma naar Edinburgh gaan, gaat zij mee en ontdekt ze dat het daar stikt van de geesten.

Through the Woods van Emily Carroll

Het enige boek dat ik vijf sterren gaf in oktober is Through the Woods van Emily Carroll. Deze graphic novel bevat een aantal korte sprookjesachtige verhalen met een duister tintje. Ik vond het geweldig! Visueel gezien is dit boek ook echt een pareltje en dit hielp zeker mee bij het neerzetten van een sprookjesachtige en duistere sfeer. Dit is echt een aanrader!

Paper Girls Volume 3 van Vince Vaughn

En toen las ik nog maar even het derde deel van Paper Girls. Ook deze gaf ik drie sterren. Ik vond het weer leuk om te lezen, maar ik begin een beetje op te geven dat deze sci-fi serie een grote plotlijn heeft. Volgens mij doet de schrijver maar waar die zin in heeft haha.

One Dark Throne (Three Dark Crowns 2) van Kendare Blake

Tot slot las ik het tweede deel in de Three Dark Crowns serie van Kendare Blake. Het verhaal gaat over drie zusjes die elkaar moeten vermoorden als ze zelf willen leven. Er kan er namelijk maar één de koningin worden. Eerlijk is eerlijk: deel 1 vond ik beter, maar alsnog was dit zeker wel vermakelijk.

En dat was het dan! Wat heb jij de laatste tijd gelezen?

You may also like

4 reacties

  1. Ik heb de eerste twee volumes van Paper Girls ook gelezen; vond de eerste heel tof, maar bij de tweede raakte ik ook compleet het spoor bijster met waar we nou heengingen. Heb de derde ook nog niet aangeschaft, maar mogelijk komt dat nog… Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *