Reading Wrap Up September 2017

Het is weer tijd voor een nieuwe video en wel voor mijn Reading Wrap Up September 2017. Ik las niet superveel voor mijn doen, maar waarschijnlijk alsnog meer dan normaal is. Voor mijn doen is dit echter een reading slump. Kijk je mee naar de video?

Reading Wrap Up September 2017

Voor mij was dit dus niet mijn beste leesmaand. Ik hoop heel erg dat oktober een stuk beter zal zijn! In ieder geval heb ik dan wel een weekje herfstvakantie, dus hopelijk kan ik dan een wat dikker boek gaan lezen. In zo’n week maakt het mij niet uit, maar nu voelt het slecht als ik minder dan een boek per week lees. Vandaar dat ik dan ook niet voor de 600+ pagina’s ben gegaan in september haha!

De gelezen boeken

Hier nog even een overzichtje van de gelezen boeken:

  • The Absolutely True Diary of a Part-Time Indian van Sherman Alexie
  • The Bear and the Nightingale van Katherine Arden
  • Scarlet van Marissa Meyer (deel 2 in the Lunar Chronicles)
  • Red Queen van Victoria Aveyard
  • The Black Country van Alex Grecian (dit is een deel 2 in een serie, maar ik heb deze gewoon los gelezen)

Het is niet dramatisch slecht en ik heb ook nog ongeveer een boek per week kunnen lezen, maar gezien de dikte had ik wel iets meer verwacht. Ach ja, je hebt soms van die mindere maanden er tussen zitten.

Ik ben nu wel heel erg benieuwd hoe het de aankomende maand zal gaan!

Oh en nog even dit: ik betwijfel nu ik dit schrijf of er vrijdag een artikel gaat zijn. Ze hebben op mijn werk namelijk twee studiedagen ingelast en dat betekent dat ik waarschijnlijk pas laat thuiskom (en moe ben). Het artikel is nog niet geschreven, vandaar dat ik nu alvast even waarschuw. Mocht het wel lukken dan zie je het vanzelf!

Wat heb ij de afgelopen maand gelezen?

You may also like

8 reacties

    1. Wat balen! Ik lees wel altijd even voor het slapen gaan, dan lees je toch terwijl je weinig tijd hebt. Misschien dat dit bij jou ook wel het proberen waard is?

  1. Heerlijk dat je zo veel leest. Ik had dat vroeger toen ik jonger was. Toen had ik de tijd om boeken te verslinden en las ik er gemiddeld 10 per maand. Dat red ik nu gewoon echt niet meer. Ik ben al blij als ik de geleende boeken van de bieb uit kunnen lezen binnen het termijn van maximale verleningen 😉

    1. Vroeger las ik ook nog veel meer haha, ik denk dat je toch altijd iets minder gaat lezen wanneer je ouder wordt en meer verantwoordelijkheden krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *