Reading Wrap Up & TBR December 2016

Het is weer tijd voor mijn Reading Wrap Up & TBR! Ik las de afgelopen maand vijf boeken en daar ben ik best tevreden over; bijna mijn gehele TBR heb ik gelezen. Voor aankomende maand heb ik ook weer een ambitieuze TBR, kijk je mee?

In november las ik dus de volgende boeken:

A Game of Thrones van George R.R. Martin.

Voor fans van de Game of Thrones tv-serie is dit echt een aanrader! Of tenminste wel als je van lezen houdt. Het boek is maar liefst 780 pagina’s lang, maar ik heb er echt van genoten en geef het dan ook vijf sterren op Goodreads.

Carmilla van J. Sheridan Le Fanu.

Dit boek is volgens mij vrij onbekend en ik snap niet zo goed waarom; het is namelijk een interessant boek over vampieren.  Het enige minpunt dat ik heb is dat het maar 108 pagina’s lang is en ik sommige ontwikkelingen daarom wat snel vond gaan. Dit boek krijgt daarom vier sterren van mij.

A Darker Shade of Magic van V.E. Schwab.

Ook dit boek kreeg van mij vier sterren en ik heb er een volledige review over geschreven. Bekijk als je meer informatie over dit boek wil dan ook zeker mijn A Darker Shade of Magic review.

American Gods van Neil Gaiman.

Ook een erg leuk en interessant boek, zeker de moeite van het lezen waard. Ik kon mij er in oktober niet toe zetten om hem te lezen, maar ik ben blij dat ik in november wel aan American Gods ben toegekomen. Van mij krijgt dit boek vier sterren en ik wil zeker meer van Neil Gaiman gaan lezen.

Confessions of an English Opium-Eater van Thomas de Quincey.

Dit is eigenlijk de enige tegenvaller van deze maand; ik gaf hem dan ook maar 2 sterren. De titel suggereert een spannend en interessant boek, maar de daadwerkelijke confessions nemen maar een heel klein deel van het boek in beslag. Daarnaast vond ik de schrijfstijl nogal omslachtig soms.

Ik ben erg benieuwd of ik alle boeken die ik in december wil gaan lezen ook echt uit ga krijgen; dat zullen we nog moeten zien. Wel verwacht ik dat ik de Lord of the Rings wel uit ga krijgen.

Wat heb jij de afgelopen maand gelezen?

You may also like

8 reacties

  1. Jammer dat Confessions of an English Opium-Eater een beetje tegen vallen. Ik sla het boek over en kijk lekker lui liever een game of Thorne. ;-)Nu besef ik mij ineens dat ik zelf ook nog een stapel boeken heb die ik moet lezen. 🙂

  2. Camilla ken ik niet, maar ik ben dol op fantasie verhalen. Daarom zou ik deze graag willen lezen! Maar eerst al mijn andere boeken uitlezen, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *