Receptenboekje van Fotofabriek.nl

Laatst kreeg ik de vraag van Fotofabriek.nl of ik het leuk zou vinden om een fotoboek te reviewen. Dit kon ook in de vorm van een receptenboekje. Aangezien ik gek ben op koken en mijn recepten nog graag overzichtelijk ergens bij elkaar wilde hebben, leek mij dit meteen superleuk! Lees snel verder!

De site van Fotofabriek.nl ontdekte ik al snel dat je veel verschillende soorten fotoboeken kunt maken. Je kunt net zoals mij voor een receptenboekje gaan, maar je kunt bijvoorbeeld ook een vakantiefotoboek of een trouwfotoboek maken. Het is maar net waar jij naar op zoek bent! Ook heb je de keuze uit veel verschillende soorten boeken en papier. Ik ging zelf voor een spiraal fotoboek, omdat ik dit gewoon het meest praktisch vond voor als ik het boek erin de keuken bij wil pakken; je kunt de bladzijdes namelijk heel makkelijk omslaan. Dit is wel de meest basic variant die je kunt kiezen denk ik, aangezien je ook kunt gaan voor onder andere een deluxe of exclusieve lijn, maar voor mij was dat simpelweg minder praktisch. Als je in plaats van fotoboek met recepten bijvoorbeeld een trouwfotoboek wil gaan maken kan ik je zeker aanraden om eens naar de luxere lijnen te kijken!

Receptenboekje van Fotofabriek.nl

Dit is mijn fotoboek geworden. Misschien herken je de foto’s op de voorkant wel, aangezien ze allemaal al eens voorbij zijn gekomen op mijn blog!

Receptenboekje van Fotofabriek.nl taco recept

Ik kon door middel van special fotoboek software zelf het boekje helemaal maken zoals ik zelf wilde. Ik kon zelfs nog kiezen wat voor papier ik wilde, bijvoorbeeld glanzend of mat.

Receptenboekje van Fotofabriek.nl rijstovenschotel

 

Hier nog een close-up uit het boek. Dit recept is trouwens nog niet op mijn blog voorbij gekomen als een recept artikel. Het recept is gebaseerd op een recept dat ik ergens tegenkwam maar waar ik mijn eigen twist aan wilde geven. Het is in ieder geval erg lekker!

Receptenboekje van Fotofabriek.nl 2

Al met al ben ik superblij met dit receptenboekje! Ik vind dit echt ontzettend handig voor in de keuken en voor als ik een boodschappenlijstje maak; het geeft een beetje een idee van welke recepten sowieso al in de smaak vallen hier. Ook kan ik gemakkelijk even checken welke ingrediënten ik ook alweer nodig had of hoe ik het recept precies moet maken. Daarnaast is de kwaliteit van het fotoboek erg goed en kreeg ik het precies op de dag binnen waarop ik het boek kon verwachten. Mijn boek kostte ongeveer  €25,- maar de prijzen variëren per fotoboek qua wat je voor papier wil, hoeveel pagina’s, enzovoort.

Wat vind jij van mijn receptenboekje van Fotofabriek.nl?

You may also like

33 reacties

  1. Vind het een heel leuk idee om zelf een receptenboekje te maken! Mijn mama spaart al haar recepten op briefjes, maar misschien laat ik wel een boekje voor haar maken voor kerst!

  2. Leuk dat je jouw eigen receptenboekje hebt gemaakt, ik heb heel veel recepten liggen, maar ik heb niet zo een mooi boekje, misschien ook wel handig om een keer te maken!

  3. Super gaaf, heel erg leuk gedaan! Je volgde mijn oude blog, maar ik heb nu een nieuwe met eigen domeinnaam, dus als je die wil volgen kan je op mijn naam klikken, zo leuk zijn (;
    Mooi gedaan met dat boekje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *