Revlon Nail Enamel Trio

De Big Bazar heeft soms hele leuke dingen bij de make-up liggen en als het er nog netjes en onaangeraakt uitziet, neem ik graag af en toe wat mee. Zo nam ik laatst een setje met drie nagellakjes van Revlon mee die ik vandaag voor jullie review! Kijk je mee?

In het setje zitten een donkerblauwe lak, een lavendelkleurige lak en een felle roze kleur. Ik ben qua nagellak niet zo moeilijk met welke kleuren ik leuk vind, maar ik denk dat de kleuren uit deze set de meeste mensen wel aan zullen spreken eigenlijk.

Aangezien er geen eens een prijs op de verpakking stond (achteraf bleek dit €5,99 te zijn), ben ik blij dat de kleuren zelf wel namen hebben.

Revlon Nail Enamel Trio Names

De blauwe kleur heet Urban, de lavendelkleur Enchanting en de roze kleur heet Optimistic. Laten we snel gaan kijken naar de swatches!

Urban

Revlon NailEnamel Urban collage

 

We beginnen met de donkerste kleur uit de set. Ik ben (zoals je waarschijnlijk al wel weet) gek op donkerblauwe nagellak. Eigenlijk vind ik zelfs dat ik inmiddels wel erg veel lakjes heb in deze kleur. Toch weet ik zeker dat Urban erg geliefd gaat zijn bij mij! Het aanbrengen gaat namelijk makkelijk en met slechts een enkel laagje heb je al bijna een goede dekking. Ik heb er voor de foto echter gewoon twee aangebracht, aangezien ik eigenlijk altijd twee lagen aanbreng.

Enchanting

Revlon Nail Enamel Enchanting collage

Enchanting is ook op de nagels een lieve, lavendelkleur en ik denk dat dit als ik heel eerlijk ben mijn favoriet van de drie is. Waar ik heel veel donkerblauwe kleuren heb, heb ik nog maar weinig lavendel en paars in mijn stash, terwijl ik het wel heel mooi vind! Enchanting dekt met één laag ook al bijna, maar is met twee perfect dekkend.

Optimistic

Revlon Nail Enamel Optimistic collage

Tot slot hebben we Optimistic, de felle roze kleur. Ik vind het een mooie kleur, maar het is geen hele zeldzame kleur. De kans is vrij groot dat je al een kleurtje in je stash hebt liggen die hier op lijkt. Toch vind ik Optimistic zeker de moeite waard, alleen al vanwege de bijna perfecte dekking met één laag. Ik heb hier twee lagen aangebracht voor de foto, maar ik denk dat de dekking met een enkele laag zo op het blote oog nagenoeg perfect zal lijken.

Al met al ben ik wel erg tevreden over deze drie lakjes van Revlon! Ik had nog niet eerder nagellak van dit merk geprobeerd, maar door deze set weet ik dat ik gerust vaker nagellak van dit merk kan proberen. De lakjes blijven allemaal zo’n twee tot drie dagen mooi zitten en dekken met twee laagjes perfect. Ik kocht deze set voor €5,99 bij de Big Bazar, wat neerkomt op ongeveer €2,- per lakje. Een heerlijke budgetprijs als je het mij vraagt, zeker voor zulke fijne lakjes!

Wat vind jij van het Revlon Nail Enamel Trio?

You may also like

49 reacties

  1. Oeh la la, Urban en Optimistic vind ik prachtige kleurtjes! Ik heb ook één kleur van Revlon: mintgroen. Die ligt al ruim anderhalf jaar in mijn stash, maar ik heb ‘m nog nooit gedragen?!

  2. Ik zag deze lakjes ook liggen bij de Big Bazaar. Ik was nog aan het twijfelen, aangezien ik echt goede ervaringen heb met dit merk. Hopelijk komen er nog meer producten van Revlon bij Big Bazaar. x

  3. Ik heb volgens mij al wel soortgelijke kleuren in mijn stash. Maar het is altijd fijn als je voor een prikkie mooie make up kunt scoren. Ik heb nog geen nagellak van Revlon,maar nu weet ik in ieder geval dat ze van goede kwaliteit zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *