Rimmel Cocktail Colour 130 Apple Berry Smoothie

Vandaag review ik wederom een lakje dat ik bij Big Bazar kocht, namelijk Rimmel Cocktail Colour 130 Apple Berry Smoothie. Aangezien het lakje maar  €3,- kostte moest ik hem meenemen. Nu moet ik zeggen dat ik de normale prijs van een Rimmel nagellakje ook nog heel erg mee vind vallen, maar tegen koopjes zeg ik bijna nooit nee. Kijk snel mee naar mijn review! 

Het lakje van Rimmel viel me in eerste instantie op doordat erop de dop een glimmende sticker zit met een cocktail erop. Aangezien ik erg benieuwd was wat deze cocktail met het nagellakje van doen had, besloot ik hem mee te nemen.

Rimmel Cocktail Colour Apple Berry Smoothie

Zoals je kunt zien is de vormgeving van het flesje op de sticker na niet heel erg anders dan andere Rimmel lakjes. Ik vind dit wel prima, aangezien ik het lakje vooral kocht uit nieuwsgierigheid; zou het lakje echt wat cocktail-achtigs hebben? Ik kon me het eerlijk gezegd bij het zien van het flesje nog niet echt voorstellen. Hieronder zie je het lakje op mijn nagels:

RimmelCocktailColour 130

Hmm, hij doet me niet echt meteen aan een cocktail denken, maar met een beetje fantasie lukt het me wel om hier Blue Curaçao in te zien. In ieder geval vind ik het wel een heel mooi lakje! Hij is vrolijk door de niet te donkere blauwe kleur, maar is ook nog eens feestelijk doordat het zo mooi glinstert. Tja, ik ben nu eenmaal gek op alles dat glimt, zeker in het geval van nagellak dus alleen daarom zou ik dit lakje al bijna goedkeuren. Daarnaast blijft hij trouwens ook best lang op mijn nagels zitten, zo’n 3-4 dagen en dat terwijl de meeste lakjes bij mij het maar een dag of hooguit 2 volhouden. Ik vind dit zeker een aanrader en zou hem ook voor de originele prijs (die denk ik €6,99 zal zijn geweest) hebben gekocht.

Rimmel Cocktail Colour 130 Apple Berry Smoothie kocht ik voor €3,- bij Big Bazar en ik verwacht dat ze daar dan ook nog zullen zijn.

Wat vind jij van Apple Berry Smoothie?

You may also like

22 reacties

  1. Mooie verpakking en de kleur is erg vrolijk en fris, I like it. Alleen vind ik de naam niet echt kloppen met de kleur? Of ligt dat nou aan mij? Alvast een gelukkig nieuwjaar!x

  2. Gaaf kleurtje, maar inderdaad het doet me niet meteen denken aan een cocktail. Misschien als je het mixed/ombre maakt met een ander kleurtje, haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *