Rimmel Glam’Eyes Palette Brixton Brown

Hoewel ik gek ben op opvallende kleuren oogschaduw, kan ik soms meer neutrale kleuren zoals bruin ook wel waarderen. Eigenlijk hangt het heel erg van mijn bui af op dat moment. Vandaag review ik voor jullie een wat meer neutraal palette van Rimmel in Brixton Brown. Lees snel verder! 

Het palette ziet er leuk uit vind ik! Het is vormgegeven in de typische stijl van Rimmel en door het kroontje vind ik het palette er ook best chic uitzien.

Rimmel Glam'Eyes Palette Brixton Brown

Mijn excuses trouwens voor de deuk in de donkerbruine kleur linksonderin; ik ben nogal onhandig en heb toen ik foto’s wilde maken van het geopende palette mijn camera in de oogschaduw laten vallen. Op zulke momenten baal ik nogal van mijn onhandigheid, maar ik hoop dat het niet al te storend is dat er een deuk in één van de kleuren oogschaduw zit.

Rimmel Glam'Eyes Palette Brixton Brown open

Dit is het geopende palette. Er zit een dubbelzijdige applicator bij, maar die gebruik ik eigenlijk nooit, omdat ik mijn kwasten fijner vind werken.

Rimmel Glam'Eyes Palette Brixton Brown colours

En hier zie je de oogschaduws nog even van nog iets dichterbij. De kleuren lijken me prima voor een mooie every day look met bruintinten. De oogschaduws hebben helaas geen namen. Laten we eens naar de swatches gaan kijken!

Rimmel Glam'Eyes Palette Brixton Brown swatches1

Ik heb de kleuren van linksboven (1), onder (2), via het midden (3) naar rechtsboven (4) en rechtsonder (5) geswatched. Vier van de vijf kleuren hebben een prima pigmentatie, alleen de kleur rechtsonderin stelt mij toch wel erg teleur. Misschien dat die kleur op mijn ogen met een primer eronder het beter doet, maar op mijn arm vind ik hem toch wel een tegenvaller.

Rimmel Glam'Eyes Palette Brixton Brown close up

Natuurlijk heb ik een look gemaakt met dit palette, hierboven zie je daar een close-up van. Ik heb kleur 5 op tweederde van mijn ooglid gebruikt, kleur 2 op het buitenste derde, kleur 3 in de crease, kleur 1 om een lijntje onder mijn oog te trekken en kleur 4 als highlighter in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauwen.

Rimmel Glam'Eyes Palette Brixton Brown fullface

Ik weet niet of ik het lijntje onder mijn ogen zo mooi vind, maar verder vind ik de look goed geslaagd. Ik heb ook het idee dat kleur 5 wat beter gepigmenteerd is op mijn ogen dan op mijn arm, maar alsnog heb ik de kleur goed op moeten bouwen om een beetje resultaat te krijgen, waar ik bij de andere kleuren meteen al een mooie hoeveelheid kleur op mijn oog had zitten.

Al met al ben ik best tevreden over het Rimmel Glam’Eyes Palette Brixton Brown. Er zitten leuke kleuren in het palette en de kleuren zijn op één kleur na goed gepigmenteerd. Rimmel Glam’Eyes Palette Brixton Brown is te koop voor €11,99. Op zich krijg je best waar voor je geld, maar ergens speelt er altijd in mijn achterhoofd dat je voor dat bedrag ook een Sleek palette kunt kopen en daar zitten meer kleuren in. Ik denk dat het maar net is wat je zoekt, want deze kleuren zijn ook heel leuk.

Wat vind jij van Rimmel Glam’Eyes Palette Brixton Brown?

You may also like

46 reacties

 1. Het zijn mooie kleuren en goede pigmentatie vind alleen de prijs een beetje aan de dure kant (geen idee waarom eigenlijk). Je hebt er ook een mooie look mee gemaakt x

 2. Mooie kleurtjes! Ik heb vaak met dit palette in mijn hand gestaan maar steeds niet meegenomen, stom eigenlijk want het pigment ziet er prima uit! Mooie naturelle look heb je ermee gemaakt.

 3. Ik vind dat Rimmel London hele leuke palletjes heeft, deze vind ik ook erg mooi voor een alledaagse look, wel een beetje duur voor mij helaas.

 4. Wat een mooie kleuren heeft het paletje! Heel natuurlijk! Persoonlijk vind ik de kleur van het lijntje onder je ogen wat minder. Het geeft een beetje een look alsof je wat slecht geslapen hebt. Verder vind ik het wel een mooie look vooral met de derde kleur in de crease!

 5. Ik ben soms net zo onhandig, bijvoorbeeld lipsticks die ik ongebruikt wil fotograferen laten vallen… oh noooo! haha
  Een mooi palette, erg mooie kleuren!

 6. Mooi palette! Die ene kleur is inderdaad niet zo goed gepigmenteerd, maar de look die je hebt gemaakt ziet er prachtig uit. Haha, vergeleken met een Sleek palette is het wel een prijsje, maar het palette van Rimmel is op zich niet zo slecht. Leuke, eerlijke review!

  Xjes Femke

 7. Haha, dat heb ik ook weleens gehad hoor met mijn camera. :’) Of dat je net met je nagel erin steekt, terwijl je hem openmaakt.. Arch! Het is wel een gorgeous palette, vooral doordat het aardetinten zijn en ik houd van aardetinten gurl! Je look is GORG, helemaal met die natuurlijke finish. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *