Rituals The Ritual of Anahata

Toen ik van mijn schoonmoeder twee producten uit de Rituals The Ritual of Anahata lijn kreeg, wist ik meteen dat ik deze ging testen voor de blog. Nu ben ik meestal al gek op Rituals, maar ik kende deze lijn nog niet. Ik testte de Shower Foam en Body Cream uit.

Rituals The Ritual of Anahata

Hierboven zie je de Body Cream (à €17,50) en Shower Foam (à €8,50) uit de collectie. De verpakkingen zien er leuk en ook een beetje kerstig uit door het groen. De geur van de producten is ook groen en doet denken aan dennen. Apart, maar ik vind het wel heel lekker moet ik zeggen.

Shower Foam

De Shower Foam schuimt heerlijk zoals ik dat van Rituals gewend ben. Zoals ik al aangaf vind ik de geur wel erg lekker. Hij is niet te overheersend aanwezig, waardoor hij eigenlijk altijd wel bij mijn humeur past.

Hier nog even de ingrediënten, mocht je daar benieuwd naar zijn. Er zit zoals je al wel kunt raden wel parfum in, voor mij is dit geen probleem.

Links zie je de Shower Foam en rechts de Body Cream.

Body Cream

Het tweede product dat ik testte is de Body Cream. Ik ben een grote fan van de Shower Foams van Rituals, maar eerlijk? Ik ben ook een grote fan van de Body Creams. Deze variant is daarop geen uitzondering. Zoals je op de foto waarop de producten laat zien op mijn hand al kunt zien, is het een lekkere romige crème. Hij is niet te dik om goed in te trekken, maar verzorgd mijn huid toch goed.

De ingrediënten van de Body Cream.

Conclusie

Ik heb de Rituals The Ritual of Anahata producten nu een tijdje in gebruik en ze bevallen mij erg goed. Nu had ik ook niet zoveel anders verwacht van dit fijne merk. Wat mij betreft zijn dit zeker producten om eens te gaan proberen, alleen al vanwege de geur. Let wel op: dit is een Limited Edition, dus ze zijn maar een beperkte tijd te verkrijgen. Ik ben erg blij dat ik zo’n lieve schoonmoeder heb die mij deze producten heeft gegeven.

Heb jij al iets geprobeerd uit de Rituals the Ritual of Anahata collectie? 

You may also like

2 reacties

  1. Ik gebruik zelf geen Rituals meer omdat ik alleen nog natuurlijke producten gebruik, maar het is altijd een goed cadeau idee. Deze verpakkingen zien er al top uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *