Sacha Cognac Enkellaarsjes

Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je ongetwijfeld dat ik gek ben op enkellaarsjes met hak. Meestal ga ik voor zwart, aangezien dat overal mee te combineren is. Toch wilde ik wel een keer iets anders en vandaar dat ik dan ook voor de Sacha Cognac Enkellaarsjes ging die ik vandaag aan je laat zien!

Sacha Cognac Enkellaarsjes

Hier zie je de enkellaarsjes die ik uitkoos. Ze hebben een flinke hak (11 cm), maar dat vind ik altijd wel heel mooi. In principe kan ik hier ook wel prima oplopen. Naar werk heb ik ze nog niet aangehad, omdat ik daar vaak de hele dag aan het lopen ben en dat lijkt mij wel vermoeiend.

De enkellaarsjes hebben mooie gouden details en dat spreekt mij erg aan. Het maakt de laarsjes toch nét even iets meer bijzonder.

 

Hier zie je de rits ook even van dichtbij. Qua kwaliteit ziet het er wat mij betreft prima uit. Het grootste punt waar je rekening mee moet houden is eigenlijk puur de hoogte van de hak. Die is heel mooi, maar het loopt wel een stukje anders dan een hak van bijvoorbeeld maar 6 cm.

Hierboven nog even wat foto’s waarop ik de Sacha Cognac Enkellaarsjes draag. Ik had verwacht dat ze wat lastiger te combineren zouden zijn, maar dat valt eigenlijk heel erg mee. Zelf heb ik sowieso best veel zwarte kleding en dan is het fijn om via de schoenen toch iets van kleur toe te voegen.

Conclusie

Al met al ben ik erg blij met mijn nieuwe Sacha Cognac Enkellaarsjes. Ze zien er mooi uit en zijn prima te combineren. Het enige dat eventueel een minpunt kan zijn is de hoogte van de hak; daardoor trek ik ze minder snel aan naar werk. Daarnaast zijn ze ook niet heel goedkoop; ze kosten namelijk €119,99. Daar krijg je dan echter wel hele mooie schoenen voor terug.

Wat vind jij van mijn nieuwe enkellaarsjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

9 reacties

  1. Ik vind de kleur van de laarsjes heel mooi! Zelf zou ik ze nooit kopen omdat ik nogal een kneus ben op hakken haha maar vind ze wel heel leuk.

  2. Ik draag ook vaak bruinige laarsjes, juist omdat ik ook vaak zwarte kleding draag haha! Onwijs mooie laarsjes dit! Ik vind het jurkje dat je aan hebt in de foto trouwens ook prachtig. Xx

  3. Oh ja, deze zijn heel erg mooi! Ik deed ook mee in deze campagne en heb ook een paar goede hakken uitgezocht. Ik vind de cognac kleur echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *