Sacha enkellaarsjes

Als er één soort schoen waar ik niet zonder kan, dan zijn het wel enkellaarsjes. Het liefst nog zwart en met een mooie hak. Laatst mocht ik bij Sacha schoenen uitzoeken en ik koos een paar Sacha enkellaarsjes. Vandaag laat ik ze aan je zien!

Toen de schoenen binnenkwamen, vond ik ze al meteen erg mooi! Ik heb ze daarom ook meteen gepast en gelukkig was de maat goed. Dat blijf ik toch wel spannend vinden met het online bestellen van schoenen, aangezien ik een beetje een vreemd model voeten heb, waardoor maat niet altijd klopt. Je kunt via Sacha trouwens wel retourneren en dit is meestal gratis.

Sacha enkellaarsjes

En hier zijn ze dan: mijn nieuwe schoenen! Ik ben er ontzettend blij mee. Het zijn zogenaamde croco enkellaarjes, vanwege het patroon op de hak. Ik houd wel van dit soort details. De hak is 7,5 cm hoog en daardoor voor mij perfect om lang op rond te lopen, aangezien ik meestal rond deze hoogte zit qua hakken (of hoger).

Sacha enkellaarsjes other side

De laarsjes zijn van echt leer en kosten daardoor €119,99. Ik rook het ook meteen toen ik ze uit de doos haalde. Eerlijk is eerlijk, normaal gesproken koop ik al snel wat goedkopere schoenen, zeker omdat ik vrij snel schoenen afdraag (zo heb ik de laarsjes die ik voor kerst heb gehad al niet meer aan, omdat ik daarbij al op de spijker van de hak loop). Bij deze laarsjes van Sacha heb ik echter wel het idee dat je voor de prijs ook wel kwaliteit krijgt. Normaal gesproken heb ik na een paar keer dragen al wel een kras of een paar krassen op de schoen zitten, maar daar heb ik nu geen last van. Of de hakken ook minder snel afslijten, kan ik voor nu nog niet zeggen, maar tot nu toe ben ik dus positief over de kwaliteit.

Sacha enkellaarsjes detail

Dit stud detail vind ik ook wel erg leuk.

Sacha collage

Hier zie je mij met de enkellaarsjes, zodat je kunt zien hoe ze staan.

Ik denk dat je het al wel doorhebt; ik ben erg blij met mijn nieuwe Sacha enkellaarsjes. Dit is gewoon precies het soort schoen waar ik gek op ben.

Wat vind jij van mijn nieuwe enkellaarsjes?

You may also like

20 reacties

  1. Wat een gave laarsjes! Heel mooi. Ik koop zelf ook altijd meer goedkopere schoenen waar ik veel mee kan afwisselen, maar ik moet zeggen als ik deze zo zie dat ik misschien ook maar eens een duurder paar moet aanschaffen 🙂 waarschijnlijk gaan ze dan ook gewoon langer mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *