Sale Shoplog The Body Shop

Nu het weer sale is bij The Body Shop kan ik het natuurlijk niet weerstaan om even goed in te slaan. Ook al  heb ik nog genoeg body butters en dergelijke (lees: teveel). Vandaag laat ik jullie zien wat ik heb gekocht. Kijk je mee?

Heb jij ook al geprofiteerd van de sale bij The Body Shop?

You may also like

25 reacties

 1. Leuke aankopen! Ik vind de perzik geur ook erg lekker maar mijn twee grote favorieten zijn de citroen en aardbei lijn van TBS. Ik heb ook wat gekocht in de sale maar eigenlijk alleen maar van de sweet lemon lijn.

 2. Je ziet er mooi opgemaakt uit in de video. Ik ben al jaren niet in TBS geweest en ik lees zo veel positieve reviews erover.

  Leuke producten heb je gekocht.

 3. Oh, ik heb me echt moeten inhouden…Ik heb nog een stuk of 12 body butters van The Body Shopt staan. Die ga ik eerst proberen op te maken. Wat een leuke shoplog! Je hebt jezelf goed verwend 🙂 De geur ‘Peach’ vind ik persoonlijk ook de lekkerste geur die The Body Shop in het assortiment heeft zitten.

 4. Mooie aankopen! Ik ben ook naar de sale geweest, maar in Amsterdam hadden ze alle producten die jij had niet haha. Alles gaat ook snel op daar. Die bodybutters die jij hebt gekocht lijken mij heerlijk x

 5. Heerlijke producten heb je gekocht! Ik moet mij al de hele tijd inhouden om niet naar de sale te gaan van The Body Shop, want ik weet dat de White Musk handcrème er weer is en dat het daar dan niet alleen bij zal blijven haha.

 6. Ik heb ook al veel te veel spullen van The Body Shop liggen, maar met de sale kan ik het ook echt niet weerstaan! 🙂
  Super grote potten body butter aan 12 euro, dat kan je toch niet laten liggen? 😉 Ik kocht ook een perzik body butter! 🙂
  Wat draag je trouwens een mooie lipstick in de video Kirsty!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *