Sally Hansen Hard As Nails 50 Hot Red

Sally Hansen is een merk waar ik al een tijdje benieuwd naar was. Ik hoor veel goed over het merk, maar heb er zelf nog nooit wat van geprobeerd. Laatst was het echter zover en vandaag deel ik mijn review van mijn allereerste Sally Hansen nagellakje in de kleur Hot Red. Lees snel verder! 

Rode nagellak, ik was me er niet van bewust, maar ik heb er aardig wat van. Toen ik laatst mijn nagellakstash op kleur sorteerde, ontdekte ik zelfs dat rood de meest voorkomende kleur in mijn stash is. En dat terwijl ik ook echt gek ben op blauw en heel veel andere kleuren. Ook dit keer kwam er weer een rood nagellakje bij en ik moet zeggen dat de kleur mij al meteen aanspreekt. Waar ik op mijn lippen altijd nog wel een beetje uitkijk met rode kleuren, kunnen mijn nagels juist niet rood genoeg.

Sally Hansen Hard As Nails 50 Hot Red

Zo in de verpakking ziet Hot Red eruit als een klassieke, felle rode kleur.

Sally Hansen Hard As Nails 50 Hot Red name

Hot Red is een Hard As Nails lakje met Xtreme Wear. Nu weet ik niet precies wat Sally Hansen’s idee is achter Xtreme Wear, maar volgens mij betekent het gewoon dat het lakje erg lang goed moet blijven zitten.

Sally Hansen Hard As Nails 50 Hot Red Swatch

Swatch-time! Ik vind het lakje echt prachtig op mijn nagels en het dekt ook al bijna met slechts één laag. Voor een perfecte dekking breng je twee laagjes aan. Het enige minpunt aan dit lakje is dat het lakje, naar mijn mening, niet heel makkelijk aanbrengt. Zo heb je al snel té veel lak op je kwastje, waardoor het al snel een knoeiboel wordt. Ik moest serieus elke keer als ik het kwastje uit het flesje haalde hem eerst uitgebreid uit laten lekken, voordat ik de lak aan kon brengen. Dat vond ik wel een minpuntje en je moet dus wel opletten met het aanbrengen van Hot Red.

Sally Hansen Hard As Nails 50 Hot Red swatch 2

Op dat ene minpunt na, ben ik eigenlijk alleen maar positief over Hot Red. De kleur is mooi, de lak dekt perfect met twee lagen en daarnaast blijft het lakje ook vrij lang mooi zitten. Ik heb hem niet kunnen testen totdat hij ging chippen, maar ik verwacht dat hij toch zeker (afhankelijk van je nagels en wat je ermee doet) zo’n 4-7 dagen mooi blijft. Zelf heb ik er zelfs mee afgewassen en waar ik normaal gesproken toch echt wel tipwear krijg als ik afwas zonder handschoenen, zag ik dit keer tot grote vreugde dat mijn lak zelfs na het afwassen er nog prima opzat!

Al met al ben ik dus best enthousiast over Sally Hansen Hard As Nails 50 Hot Red! Het is wel een lakje dat je voorzichtig aan moet brengen, maar dan krijg je er ook een mooie kleur die vrij lang blijft zitten voor terug. Ik geloof dat de Sally Hansen lakken uit deze lijn momenteel ook bij de Action te koop zijn voor ongeveer €2,- als ik mij niet vergis. Mocht je ze daar niet kunnen vinden dan kun je ze altijd nog bij Bol.com bestellen voor €7,99 per stuk, maar dat is natuurlijk wel een stukje duurder dan de Action.

Wat vind jij van Sally Hansen Hard As Nails 50 Hot Red?

You may also like

40 reacties

  1. Het is een mooie knallende (hier knalt ie lekker van mijn beeldscherm af) kleur, ik zou er denk ik alleen er te veel mee knoeien maar dat komt door mij zelf 😀 x

  2. Echt een prachtig kleurtje. Ik heb eigenlijk helemaal niet zoveel rood in mijn stash :). Deze wil ik echt wel hebben, ondanks het minpuntje van het aanbrengen, vind ik het echt een super mooi lakje!

  3. Mwah, voor 2 euro heb ik het er wel over maar meer zou ik er niet voor neerleggen. Ik ben niet zo overtuigd van deze kleur, maar misschien heb ik gewoon teveel rode nagelakken (dat is waar) dus het kan daar aan liggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *