Sans Soucis Pure Glow

Het duurde even voordat ik eraan toe kwam om deze producten te reviewen, maar vandaag is het eindelijk zover. Ik ga je vier producten uit de Sans Soucis Pure Glow collectie laten zien. De naam van de collectie geeft het al een beetje aan; deze producten moeten je een natuurlijke en glowy uitstraling geven.

Hierboven zie je de producten die ik vandaag voor je review. Het gaat om de volgende items:

  • Perfect Look Highlight & Conceal (à €21,50)
  • Highbrow in Brunette (à €17,50)
  • Perfect Lips Every Day Lip Balm SPF 20 in Orange Grace (à €15,75) én
  • in Pink Desire (à €15,75)

Perfect Look Higlight & Conceal

De Highlight & Conceal stick is op zich een handig product; je krijgt namelijk een highlighter en concealer in één. Wat minder handig is, is dat deze enkel in de kleur Light Beige te verkrijgen is en je dus maar nét een match daarmee moet hebben.

De higlighter en concealer hebben verschillende applicators.

Ik vind het prima te doen om met de concealers te werken, hoewel ik toch vaak de neiging heb om gewoon een klein beetje product op mijn vinger aan te brengen en dan pas op mijn gezicht te gebruiken.

Hier zie je de swatches. Links de highlighter en rechts de concealer. De highlighter is duidelijk lichter dan de concealer en kan bijvoorbeeld goed gebruikt worden onder de ogen om dat gebied op te laten lichten.

Voor foto’s van mij met de highlighter en concealer op verwijs ik je naar de foto’s waarbij ik de andere producten draag; ik draag ze daar namelijk ook. Je ziet het alleen nagenoeg niet, omdat de kleuren prima matchen bij mijn huid. Eigenlijk is dat een heel goed teken, maar het resultaat vastleggen is daardoor heel lastig. De highlighter is heel subtiel bij mij en de concealer zou ik beschrijven als een product met medium dekking.

Highbrow in Brunette

De Higbrow van Sans Soucis is een product met aan de ene kant oogschaduw en aan de andere kant wenkbrauwpoeder. Ik vind het leuk bedacht.

Hier zie je de swatches van Highbrow. Ik ben blij dat ik de Brunette kleur heb ontvangen, want ik vermoed dat de blonde kleur voor mij te licht zou zijn geweest. De oogschaduw is een shimmery highlighter voor onder je wenkbrauwbot.

Hier zie je mij met Highbrow op. Ik vind het een mooi en natuurlijk resultaat geven. Ik houd echt van natuurlijke wenkbrauwen, dus dit is wel iets dat bij mij past. Het product blijft ook de hele dag goed zitten en ‘s avonds had ik zelfs moeite met het verwijderen van het product met mijn gebruikelijke reinigers. (Met een reiniger op oliebasis lukt het beter.)

Perfect Lips Every Day Lip Balms SPF 20

Tot slot; de Lip Balms. Deze hebben SPF 20 én een kleurtje. Ik heb Orange Grace en Pink Desire. Pink Desire valt onder het brunette deel van de collectie en Orange Grace onder het deel dat zich richt op blondines. Nu denk ik persoonlijk dat je ook met een andere haarkleur gewoon deze tinten kunt dragen.

Links zie je Orange Grace en rechts Pink Desire. Voor Lip Balms zijn ze erg goed gepigmenteerd!

Hier zie je mij met Orange Grace op de lippen. De kleur is zowel wat feller als subtieler aan te brengen.

En hier zie je Pink Desire op de lippen. Zo in de close-ups valt het kleurverschil mee, maar vanaf een afstandje zie je het beter. Ze zijn beiden vooral heel glanzend, maar bieden toch wat kleur.

Hier zie je mij links met Orange Grace en rechts met Pink Desire. Ik vind dat ze beiden wel wat hebben eigenlijk. De kleuren blijven niet superlang zitten, maar dat verwacht ik ook niet van een Lip Balm. Wel voelen ze prettig aan op de lippen en ik zou deze er nog vaak bij pakken op dagen dat mijn lippen eigenlijk te droog zijn voor lipstick, maar wanneer ik wel wat kleur wil.

Conclusie

Al met al ben ik eigenlijk best enthousiast over de Sans Soucis Pure Glow producten. Ik denk dat ik nog wel het meest enthousiast ben over de Lip Balms en Highbrow. Ook de Highlight & Conceal stick werkt prima, maar persoonlijk draag ik als ik highlighter draag eigenlijk vooral een poeder highlighter.

Sans Soucis kun je onder andere kopen via de Sans Soucis webshop.

Welk product spreekt jou het meest aan?

Deze producten heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

6 reacties

  1. Mooie collectie. De Higbrow trekt de meeste aandacht van mij. Ik hou ook van natuurlijke wenkbrauwen. Je hebt volgens mij van zichzelf al vrij volle bos. 🙂

  2. Zelf heb ik nog helemaal geen ervaring met deze producten, maar de collectie vind ik zeker mooi. De lipsticks vind ik erg mooi omdat ze zo subtiel zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *