Schattig sieraden

Sommige sieraden vind ik vooral leuk omdat ze ongelooflijk schattig zijn. Het leek me leuk om daar vandaag een artikel over te maken. Bij deze zet ik een aantal echt cuties voor jullie op een rijtje. 

Hoewel ik echt superveel schattige sieraden heb gevonden, heb ik besloten er niet teveel in dit artikel te verwerken, omdat het anders bijna een oneindig artikel wordt. Hopelijk vinden jullie de sieraden die ik hier laat zien leuk!

Sky drop oorbellen rose jade

Sky Drop Oorbellen Rose Jade, Applepie Pieces, €21,50

Deze oorbellen zou ik best wel willen hebben, aangezien ik gek ben op strikjes-sieraden.

Hello Kitty Panda Charm

Hello Kitty Panda Charm, Swarovski, €59,-

IMG4244-25672-60973-62978

 

Lucky Day Blush Armband, Follow Your Bliss, €18,90

Dit is echt een leuk armbandje! Subtiel, maar toch schattig.

Lovely ice cream

Lovely Ice Cream Ketting, Beautiful Bijoux, €6,95

The cutest owl

The Cutest Owl ketting, Beautiful Bijoux, €4,95

Dit uiltje vind ik zo cute! Ik zag hem bij een andere blogger en hoewel ik niet graag mensen nadoe, word ik door de lage prijs van dit sieraad toch wel erg op de proef gesteld. Want wat is hij leuk!

Take Me To Paris Bracelet, Capricci, €11,95

Ook deze armband is lekker betaalbaar, daar houd ik wel van, zeker als je niet zeker weet of je wel echt goud of zilver hebt, wil ik er altijd zo min mogelijk voor betalen. Het wordt immers toch sneller lelijk dan het echte.

cat charm thomas sabo

 

Cat Charm, Thomas Sabo, €55,-

Dit is misschien niet een hele goedkope charm, maar zou hem wel graag willen hebben. Ik ben gek op katten en hoewel we er zelf nog geen hebben, weet ik zeker dat er wel één (of misschien twee) komt.

Zo dit was alweer mijn selectie van schattige sieraden! Ik moet zeggen dat ik meestal vrij classy ben qua sieraden, maar deze spreken me ook wel erg aan.

Wat is jouw favoriet van deze sieraden? Wat voor sieraad draag je het liefst?

You may also like

21 reacties

  1. Ze zijn heel lief! Ik ben heel simpel, draag meestal alleen m’n ringen en als ik eraan denk dan gooi ik er oorbellen bij. Kettingen vind ik altijd erg mooi, maar draag ik niet zoveel als ik wil. Net als armbanden.

  2. Heerlijk, ik hou van die zoete schattigheid. Hoewel ik zelf eigenlijk geen schattige sieraden heb, hoewel een zoete roze hartjes neuspiercing. Voor de rest is het bij mij vooral stoer.

  3. Ah wat een leuke sieraden! Ik hou sowieso van dit soort schattige sieraden. Van deze sieraden zijn de Hello Kitty panda en het uiltje wel echt mijn favoriet. Ik draag zelf vooral kettingen en armbanden en zo af en toe doe ik oorbellen in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *