Schwarzkopf Got2b Droogshampoo Dark Brown

Sinds ik droogshampoo voor bruin haar heb ontdekt, wil ik niet meer terug naar een andere variant. Eindelijk ben ik van de witte waas af. Ik was dan ook erg benieuwd naar de Schwarzkopf Got2b Droogshampoo Dark Brown, dus die heb ik de afgelopen tijd uitgebreid getest.

Schwarzkopf Got2b Droogshampoo Dark Brown

De droogshampoo zit verpakt in een vrolijke verpakking. Ik vind het er wel leuk uitzien.

Hier zie je de ingrediënten van de droogshampoo. Dat er parfum inzit valt mij heel duidelijk op; er komt als je het product gebruikt een duidelijke chocolade geur op je af. Heel zoet en een beetje intens, maar ook wel weer  lekker. Ik raad hem alleen niet aan als je niet tegen sterke, zoete geuren kunt of er gewoon niet van houdt.

Hier zie je mijn haar voor het gebruik van de droogshampoo. Mijn lengtes worden eigenlijk nooit vet, maar mijn haar zit vaak wel wat platter op mijn hoofdhuid op de dag dat ik mijn haar moet wassen.

En hier na het gebruik van de droogshampoo. Mijn haar lijkt ietsjes meer volume te hebben. Ook voelt het iets schoner aan dan voor gebruik, maar ik heb niet het idee dat mijn haar echt gereinigd word of zoiets. Dat verwacht ik ook niet van droogshampoo, aangezien je daarvoor naar mijn idee toch echt je haar zult moeten wassen. Wat ik een groot pluspunt vind is dat deze droogshampoo voor donker haar is en ik geen last krijg van een witte waas.

Conclusie

Ik ben best tevreden over de Schwarzkopf Got2b Droogshampoo Dark Brown. Of ik deze fijner vind dan andere droogshampoo’s die ik heb geprobeerd voor donker haar, weet ik niet. Ik denk dat het vrij gelijk op zal gaan. Voor licht haar raad ik deze shampoo niet aan, omdat je dan last kunt hebben van een iets donkerdere waas. Maar als je haar zo donker is als het mijne of donkerder, kan deze prima.

Je betaald €6,99 voor een verpakking. De droogshampoo is onder andere bij de Kruidvat te verkrijgen.

Heb jij de Schwarzkopf Got2b Droogshampoo Dark Brown al geprobeerd? Gebruik je überhaupt droogshampoo?

Dit product heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

3 reacties

  1. Leuk om hier een review over te lezen! Sinds kort ben ik helemaal into de droogshampoo’s! Ik heb die van Andrelon en Batiste nu geprobeerd, allebei erg fijn. Wie weet dat ik deze ook eens ga uitproberen:-)
    Liefs, Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *