Schwarzkopf Nature Moments Moroccan Argan & Macadamia Oil

Schwarzkopf heeft sinds kort een nieuw lijn, genaamd Nature Moments. Hierin vind je vijf verschillende productlijnen voor vijf verschillende haartypen. Ik heb de Schwarzkopf Nature Moments Moroccan Argan & Macadamia Oil lijn getest en deel vandaag mijn review!

De producten

Hier zie je de shampoo en conditioner uit de Argan & Macadamia Oil lijn. Schwarkopf beschrijft deze lijn als geschikt voor droog en beschadigd haar. Daarnaast wordt de formule als niet vet beschreven.

Zelf vond ik het om heel eerlijk te zijn best lastig om uit de vijf Nature Moments lijnen één lijn te kiezen die het meest geschikt zou moeten zijn voor mijn haar. Dat ligt vooral aan het feit dat er nergens direct opstaat “volume” of voor “slap haar” haha. Ik ontdekte door deze lijn dus eigenlijk dat ik eigenlijk vooral daarna kijk wanneer ik een shampoo en conditioner kies.

De shampoo

Laten we eerst naar de shampoo gaan kijken. Ik moet zeggen dat mijn eerste indruk wel prima was. De geur is namelijk lekker en niet té aanwezig.

De informatie en ingrediënten op de verpakking. Aan het einde van de tweede regel en het begin van de derde vind ik al de oliën waarnaar de shampoo vernoemd is.

De shampoo is doorzichtig van kleur en heeft een substantie die een beetje tussen dun en dik inzit.

In gebruik vind ik de shampoo prima, alleen had ik wel de eerste keer na gebruik het gevoel dat mijn haar minder volumineus zat de dag na het wassen. Dit heeft waarschijnlijk te maken met dat 1) mijn haar moest wennen aan de nieuwe shampoo en 2) ik daarvoor een volume shampoo gebruikte. Na de tweede keer wassen vond ik het resultaat eigenlijk al gewoon prima.

De conditioner

De conditioner ruikt ook lekker en dat vind ik wel een pluspunt. Voor mij zijn de geuren van producten toch eigenlijk heel belangrijk, omdat het je gebruikservaring maakt of breekt.

De informatie op de achterkant van de verpakking. Het product zou tot in de diepte beschadigd haar moeten herstellen en de doorkambaarheid moeten verbeteren. Vooral dat laatste is voor mij heel interessant. Mijn haar heeft vaak last van klitten en is eigenlijk altijd best lastig om door te komen met de borstel.

En hier nog even de ingrediënten. Ook hier zitten de argan olie en macadamia olie er daadwerkelijk in.

De conditioner is een stuk dikker dan de shampoo qua substantie. Hij maakte mijn haar echter totaal niet vettig en ik was meteen wel positief na de eerste keer dat ik de conditioner gebruikte.

Conclusie

Als je opzoek bent naar een shampoo en conditioner met een lekkere, niet te aanwezige geur die je haar vooral goed verzorgd, is de Schwarzkopf Nature Moments Moroccan Argan & Macadamia Oil combinatie misschien wel wat voor je. Zeker als je er niet superveel geld aan kwijt wil uitgeven. Voor de shampoo en conditioner geldt een adviesprijs van €2,69.

Heb jij al iets uit de Schwarzkopf Nature Moments lijn geprobeerd?

Deze producten heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

6 reacties

  1. Wat een fijne review! Ik gebruik altijd nivea shampoo, maar ik ben wel na jaren toe aan iets nieuws. Ik heb weleens andrelon geprobeerd, maar daar werd mijn haar touw van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *