Seven Sins of Beauty Tag

Vandaag heb ik de Seven Sins of Beauty Tag voor jullie. Ik ben getagd door drie lieve dames, namelijk door LonnekeRosanne en Eline. Dank jullie wel! Lees snel verder voor mijn beauty zonden! 

Luxuria (lechery/lust) – lust

Welk item staat het hoogst op je verlanglijstje?

Het Too Faced Cat Eyes palette, maar die heb ik van de week besteld dus echt op mijn verlanglijstje staat die niet meer. Wat ik ook nog heel graag wil is een wat duurdere foundation in de perfecte lichte kleur voor mijn huidje.

Too Faced Cat Eyes Palette packaging

 

Gula (gluttony) – gulzigheid

Welk merk komt het meeste voor in je stash?

Hmm, ik zou het zo niet weten eigenlijk! Ik heb een aantal favoriete merken, maar daar heb ik niet het meest van omdat dit vrij prijzige merken zijn. Ik denk dat ik het meeste heb van een budgetmerk als Sleek of e.l.f.

Avaritia (avarice/greed) – hebzucht/gierigheid

Wat is je duurste item uit je stash?

Mijn Naked 3 palette, toen ik hem kocht kostte die ongeveer €52,- en gelukkig is hij dat bedrag waard!

Urban Decay Naked 3 palette package

Acedia (sloth/discouragement) – Luiheid

Welk product durf je te vergeten door luiheid?

Wat een moeilijke vraag! Ik wil niet zeggen dat ik totaal niet lui ben, maar qua beauty ben ik eigenlijk altijd vrij actief omdat ik het zo leuk vind. Ik denk als ik dan toch iets moet noemen dat ik vaak vergeet ik voor gezichtsmaskers ga; die gebruik ik niet heel vaak, omdat ik het óf gewoon vergeet óf omdat ik niet het idee heb dat het mijn huid op dat moment helpt. Als ik al last heb van onzuiverheden is het soms beter om even niks erop te doen in mijn geval, maar als mijn huid erg droog is pak ik wel graag een hydraterend maskertje en ook pore strips vind ik erg fijn om te gebruiken.

Ira (wrath) – woede

Met welk product heb je een liefde/haat relatie?

Eyeliner. Ik vind het altijd erg leuk staan, maar ik merk dat ik vaak bij één oog het perfect aanbreng en vervolgens het andere oog helemaal verpruts. Grrr, zo irritant is dat. 

Invidia (envy) – jaloezie

Welk product/item staat geweldig op anderen, maar verschrikkelijk op jezelf?

Ik denk dat ik hier voor bronzer ga. Niet dat ik bronzer mij niet vind staan, maar omdat ik erg bleek ben zijn bijna alle bronzers té donker voor mijn huid en dat vind ik niet zo mooi. Ik droom nog steeds van de perfecte bronzer voor mijn huidskleur, want ik vind het effect van bronzer wel heel mooi.

MAC Crosswires Lipstick open2

Superbia (pride) – trots

Welk product zorgt ervoor dat je jezelf beter voelt?

Ondanks mijn verslaving aan oogschaduwpaletten, ga ik hier denk ik toch voor lipstick, omdat ik vind dat een mooie lipstick een look helemaal afmaakt. Vooral Chatterbox en Crosswires van MAC vind ik daar heel mooi voor.

Dit was de tag! Voel je vrij om deze tag over te nemen  (vermeld wel even waar je hem vandaan hebt). Ik wil verder in ieder geval SaartjeBiancaRachel en Mariëlle taggen! Wat zijn jouw grootste beauty zonden?

You may also like

44 reacties

  1. Wat leuk ingevuld deze tag! Ik ben nu al nieuwsgierig naar je nieuwe oogschaduw palette. Ik vind eyeliner ook altijd erg mooi maar de ene oog lukt vaak beter als de andere.

  2. Ik herken het probleem van de bronzers, ik heb toevallig Jolly Good van MACxKellyOsborne en die is super! En ik heb net taupe van NYX gekocht, misschien dat die ook werkt 😉

  3. Ik vind dit echt een leuke tag! 🙂 Eyeliner aanbrengen blijft vervelend ja haha! En lipstick is inderdaad de kers op de taart! Maakt een look mooi af!

  4. Dat palette van Too Faced vind ik ook zo mooi! En heel typisch, ik draag iedere dag eyeliner maar toch heb ik er nog wel eens een haat-liefde verhouding mee dus dat is heel herkenbaar haha. Bedankt voor het abonneren op mijn YouTube kanaal trouwens! x

  5. Leuke tag! Dat Too Faced palette ziet er erg mooi uit. En jouw probleem met eyeliner komt me maar al te bekend voor, haha. Ik vond bronzer trouwens ook eerst lastig voor mijn bleke huid, maar sinds kort gebruik ik de bronzer van Dr. Hauschka en die is heel licht van kleur. Waar ik normaal ontzettend voorzichtig moet zijn met bronzer, kan ik deze gewoon aanbrengen zonder eerst heel goed mijn kwast af te moeten tikken. De kleur is heel subtiel en natuurlijk. Een aanrader als je een goede bronzer voor de (zeer) lichte huid zoekt 🙂

  6. Wat een leuke tag en wat leuk dat je mij getagd hebt! Met eyeliner heb ik ook echt een haat liefde verhouding, blijft een kwestie van geluk haha. En wat je hebt met bronzer begrijp ik wel, dat is ook heel lastig. De bronzer van ELF St. Lucia is trouwens echt heel licht en geschikt voor hele bleke huidjes, Leonie van Blushingbeauty heeft die ook en zij is ook aardig bleek. Misschien ook iets voor jou? Bij mij zie je de bronzer namelijk bijna niet omdat ik bijna donkerder ben als de bronzer haha. Ik ga de tag zeker overnemen! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *